24 / 04 / 2024

çemaş Alpaslan I Barajı ve HES İnşaatı

çemaş Alpaslan I Barajı ve HES İnşaatı

Çemaş Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Alpaslan I Barajı ve HES İnşaatı için bakiye ödeme bugün yapıldı.

Türkiye Bankalar Birliği Başkanından dolar tahmini geldi: 39-40 TL olur!

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Dolar/TL beklentisinin 39-40 lira olduğunu belirtirken, kredi kartlarına taksit ve limit sınırlaması gibi yeni düzenlemeler gerektiğini dile getirdi.

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Mackolik İnternet Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Ensari Kimdir?

Alpaslan Ensari kimdir Alpaslan Ensari mesleği nedir? Alpaslan Ensari eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Alpaslan Çakar TBB Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar oldu.

Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Yılmaz, İzzet Kaya ve Kasım Yol ortaklığında kuruldu.

Ema Yılmaz İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Yılmaz İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Yılmaz tarafından kuruldu. 

Ema Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Ve Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Ve Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Yurtdışında yapılan inşaat işleri!

Hürses Gazetesi Avukatı olan Nazlı Gaye Alpaslan Güven bugünkü yazısında yurdışında yapılan inşaat işlerini kaleme aldı. İşte o haber...

Tapuda yapılacak işlemlerde nelere dikkat etmeli?

Hürses gazetesi yazarı Nazlı Gaye Alpaslan Güven, tapuda yapılacak işlemler sırasında mali yönden dikkat edilecek bazı hususları ele aldı. İşte o yazı...

Halil İbrahim Alpaslan kimdir?

22 Şubat 2016 tarihinde Türk Mühendisler ve Mimarlar Odaları Birliği seçimleri yapıldı. İzmir Mimarlar Odası yeni başkanı Halil İbrahim Alpaslan oldu. Peki Halil İbrahim Alpaslan kimdir? Halil İbrahim Alpaslan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Alpaslan II HES-Yukarı Kaleköy HES için kamulaştırma!

380 kV Alpaslan II HES-Yukarı Kaleköy HES TM Enerji İletim Hattı projesi kapsamında bazı taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kentsel dönüşümde rant halk için yapılmalı!

SEÇİM çalışmalarını sürdüren CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atilla Sertel, Bayraklı Alpaslan Mahallesi Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği'nin açılışına da katıldı.

Ema Cadde 24 Halkalı fiyat!

Toplam 119 adet home ofis, 69 daire ve 70 dükkandan meydana gelen Cadde 24 projesi Ema Ortak Girişimi tarafından hayata geçiriliyor. Ema Cadde 24 Halkalı fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

çemaş Alpaslan I Barajı ve HES İnşaatı Haberi

çemaş Alpaslan I Barajı ve HES İnşaatı

Çemaş Döküm Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


14.04.2014 tarihinde yaptığımız özel durum açıklamasında duyurduğumuz üzere , bağlı ortaklığımız Özışık İnşaat ve Enerji A.Ş. (Özışık)'nin Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünden ihale alarak 1995 yılında yapımına başladığı Alpaslan I Barajı ve HES İnşaatı işinin 09.04.2014 tarihinde onaylanan KDV dahil 10.922.930,78 tutarındaki kesin hakedişi 'nden  kalan 2.000.000,-TL bakiye ödeme bu gün itibarıyla Özışık banka hesaplarına yatırılmıştır.

Yine aynı işin  yapımı ile  ilgili olarak daha önce değişik tarihlerde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'ne verilen  3.814.148,31,- TL tutarındaki 11 Adet Kesin Teminat Mektubu da 16.04.2014 tarihinde D.S.İ. Genel Müdürlüğü tarafından Özışık'a  iade edilmiştir.



Saygılarımızla,


ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ...