18 / 04 / 2024

çengeköyparkevleri

çengeköyparkevleri

Selimoğlu Çengelköy Park Evleri 'nde 89 villa ve 83 rezidans ve mini çarşı bulunuyor, Çengelköy Park Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor

Çengelköy Park Evleri'nde 336 bin dolara 2+1 rezidans!

İstanbul çengeköy'de Selimoğlu Group ve Demirland İnşaat tarafından hayata geçirilen Çengelköy Park Evleri projesinde 2 oda 1 salon rezidansların fiyatları 336 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

çengeköyparkevleri Haberi

çengeköyparkevleri

Üsküdar Çengelköy'de 65 bin metrekarelik alan üzerinde yaşama geçirilen Çengelköy Park Evleri Selimoğlu Group - Demirland İnşaat San. Tic. Lt. Şt. imzası taşıyor.


89 villa ve 83 rezidans ve mini çarşının bulunduğu Çengelköy Park Evleri 'nden tapu tesliminde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Selimoğlu Çengelköy Park Evleri kapsamındaki yer alan rezidans dairelerin fiyatları 295 bin dolardan, villaların fiyatları ise 1 milyon 500 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Çengelköy Park Evleri 'nin teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.


Nato yolu üzerinde yaşama geçirilen Selimoğlu Çengelköy Park Evleri : Üsküdar’a 7.2 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 9.4 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 4.5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Selimoğlu Çengelköy Park Evleri 'nde ; sosyal tesisler, fitness salonları, SPA merkezleri ve kapalı havuzlar bulunuyor.


www.cengelkoypark.com