29 / 03 / 2024

Cengiz Gültek özgeçmiş

Cengiz Gültek özgeçmiş

2015 yılından itibaren Murat Şahin İle PDG Mimarlar bünyesinde çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Cengiz Gültek kimdir? Cengiz Gültek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kredi kartı limitlerine seçim sonrası düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit belirlenecek iddiası! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Kredi kartı limitlerinde düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit mi belirlenecek? 

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tke Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Büşra Unutur, Cengiz Güvenç ve Yalçın Avcı ortaklığında kuruldu.

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

19 Haziran 2023 az önce deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem mi oldu? Bugün hangi ilde, kaç şiddetinde deprem oldu? Günlük olarak meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor. 19 Haziran Pazartesi günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu yağmur mu yağacak? İşte 17-18 Haziran hava durumu!

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu planı olan vatandaşlar havanın güneşli mi, yağmurlu mu olacağını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

16 Haziran 2023 deprem mi oldu? Bugün saat kaçta deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Türkiye’nin hangi ilinde kaç şiddetinde deprem oldu? Meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor ve listeleniyor. 16 Haziran Cuma günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

15 Haziran 2023 deprem listesi! Son dakika deprem mi oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Bugün Türkiye’nin neresinde, kaç şiddetinde deprem oldu? Meydana gelen deprem listesi Kandilli Rasathanesi tarafından araştırılıyor ve listeleniyor. 15 Haziran Perşembe günü deprem mi oldu? İşte son depremlere dair detaylar!

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa'dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın! 

Babalar gününe özel kampanyalar düzenleyen firmalar bi4biri,yle yarışır gibi indirim düzenliyorlar. Teknosa'da Arzum kahve makinasını indirime soktu. Babalarını sevindirmek isteyen indirimin detaylarını merak ediyor.

Yarın hava nasıl olacak? Yeni haftada hava güneşli mi olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yarın için yayınladığı hava durumu raporu merakla araştırılıyor. İşte yeni haftanın hava durumuna dair detaylar!

Yarın hava nasıl olacak? Hafta sonu hava nasıl olacak?

Yarın hava güneşli mi yoksa yağmurlu mu olacak? Hafta sonu dışarda planı olan vatandaşlar bu sorunun yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Cengiz Gültek özgeçmiş Haberi

Cengiz Gültek özgeçmiş

Cengiz Gültek 1964 yılında Malatya'da doğdu. Orta öğrenimini Zincirlikuyu İnşaat Teknik Lisesinde tamamladı. 


Mimarlık eğitimine 1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde başladı, yüksek lisans eğitimini Texas Tech Üniversitesi, Lubbock, TX mimari tasarım ve kuramları bölümünde 1997 yılında tamamladı. 


2015yılına kadar Wahleberg-Wright Architects, Hermes Architects, Milano Design Group, PDG Yapı Mimarlık bünyesinde mimarlık yaşantısı devam etti. 


2015 yılından itibaren Murat Şahin İle PDG Mimarlar bünyesinde çalışmalarına devam etmektedir.


PDG Mimarlar

Proje Design Group, mimarlık yaşantılarını yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli mimarlık ofislerinde devam ettirdikten sonra, kazanmış oldukları deneyimleri birleştiren Cengiz Gültek ve Murat Şahin tarafından İstanbul’da kurulmuştur. 


Adres

Dilek Sabancı Caddesi

Tasarımkent Sitesi 19C/1 Blok

Ataşehir / İSTANBUL


İletişim

Tel: +90 (216) 384 00 25

Fax: +90 (216) 384 00 26

info [at]...