29 / 03 / 2024

cennet koru teslim tarihi

cennet koru teslim tarihi

Cennet Koru projesi hafta sonu satışa sunuluyor. Keleşoğlu İnşaat ve EBA İnşaat ortaklığının hayata geçirdiği 408 konut ve 25 mağazadan oluşan projede dairelerin metrekare fiyatları ise 3 bin TL’den başlıyor...

Cennet Koru projesinde 314 bin liradan başlayan fiyatlar!

Eba İnşaat ve Keleşoğlu tarafında hayata geçirilen Cennet Koru projesinde 25 adet dükkan ve 408 adet konut yer alıyor. Projede fiyatlar 314 bin 500 liradan başlangıç gösteriyor.

Cennet Koru'da 314 bin liradan başlayan fiyatlar!

İstanbul Küçükçekmece'de konumlanan Cennet Koru projesi; kesintisiz göl, deniz ve koru manzarası ile dikkat çekiyor. Proje, 21 bin metrekarelik geniş peyzaj alanıyla da öne çıkıyor.

KİPTAŞ Maslak Koru'da yüzde 15 indirim! Aralık 2025'te teslim!

Maslak Koru projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 indirim imkanından yararlanabiliyor. Maslak Koru projesinin teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

Lotus Koru'da yüzde 15 indirim fırsatı! 2024 Mayıs'ta teslim!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Lotus Koru projesinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Lotus Koru projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Koşuyolu Koru Evleri'nde yüzde 15 indirim fırsatıyla hemen teslim daireler! 

Koşuyolu Koru Evleri İstanbul Anadolu Yakası Altunizade'de yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Nefes Koru Göktürk satışta! 202 yeni konut, 10 ticari alan Nisan 2025'te teslim!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İstanbul Göktürk'te konumlanan projede toplam 202 yeni konut 10 ticari alan inşa ediliyor. İşte  Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

Koru Narlıdere Aralık 2020'de teslim edilecek!

Toplam 143 adet konuta yer verilen Koru Narlıdere projesinin teslimleri Aralık 2020'de yapılacak.

17 soruda Kuzeyşehir Koru!

Yücesoy Mühendislik imzası ile İzmir'de hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki Kuzeyşehir Koru'da kaç konut var? Kuzeyşehir Koru ne zaman teslim edilecek? Kuzeyşehir Koru fiyatları ne kadar? İşte tüm soruların yanıtları...

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi!

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi İzmir Torbalı'da inşa ediliyor. Yaz kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor yüzde 50'lik bedel teslim tarihinde ödeniyor. 

Kavanya Koru nerede?

1500 daireden meydana gelen Kavanya projesinin Kavanya Koru etabındaki 250 daire satışa çıktı. 2020 yılında teslim edilecek proje tam olarak nerede yer alıyor?

Taşdelen 216 Koru Plus teslim tarihi!

216 Koru Plus Evleri 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla Anadolu Yakası Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçirildi. Taşdelen 216 Koru Plus teslim tarihi ne zaman?

Aryom Koru’da teslim için geri sayım başladı!

Aryom İnşaat imzası ile hayata geçirilen Aryom Koru projesinde teslim için geri sayım başladı. Proje 2017 Sign of the City’de premium projeler içinde ‘En İyi Konut’ kategorisinde birinci seçildi.

Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi!

Eston Şehir Koru projesi tamamlandığında projede 4 bin kişinin yaşaması planlanıyor. Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi ne zaman?

NEF Gölköy'de 3 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen NEF Gölköy daire fiyatları 3 milyon Euro'dan başlıyor. Bodrum NEF Gölköy Cennet Koru projesinin tasarımı Emre Arolat tarafından yapılıyor. 

Cennet Koru Evleri fiyatları 2017!

Cennet Koru projesi Keleşoğlu İnşaat tarafından İstanbul Küçükçekmece Soğuksu bölgesinde inşa edildi. Cennet Koru Evleri fiyatları 699 bin TL'den başlıyor...

cennet koru teslim tarihi Haberi

cennet koru teslim tarihi

İnşaat sektörünün güçlü markalarından Keleşoğlu İnşaat ve köklü bir yapıya sahip EBA İnşaat, Küçükçekmece’de eşsiz bir projeye imzasını atıyor. Cennet Koru markasıyla lanse edilen proje, Küçükçekmece Gölü’ne hakim manzarasıyla ve çam ağaçlarıyla çevrili konumuyla dikkatleri üzerine çekiyor.


Konumu ve yatırımcıları itibariyle, konut alıcılarının uzun zamandır beklediği proje bu hafta sonu satışa sunuluyor.


LANSMAN FİYATLARI 10 HAZİRAN’A KADAR GEÇERLİ


Lansman dönemine özel olarak avantajlı fiyatlarla satışa çıkarılan Cennet Koru’da, 10 Haziran’a kadar metrekaresi 3 bin TL’den başlayan fiyatlar uygulanıyor.


Bölgenin en yüksek noktalarından birinde, 30 bin 328 metrekarelik bir alan üzerinde konumlandırılan Cennet Koru’da 408 konut ve 25 mağaza yer alıyor.


Geniş ve ferah daire planlamalarına sahip projede, 8 adet 1+1 daire, 110 adet 2+1 daire, 232 adet 3+1 daire, 4 adet 3+1 teraslı daire,...