27 / 04 / 2024

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat iletişim 

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat iletişim 

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Akbulut tarafından kuruldu.

Zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca, Rusya'daki lüks gayrimenkul fiyatları  tavan yaptı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası, Dubai'ye yerleşen zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca Rusya'da da lüks gayrimenkul fiyatları tavan yaptı... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Karmod'dan KKTC'deki lüks villa projesi için konteyner şantiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Karmod, KKTC'de hayata geçirilecek olan lüks villa projesi için için konteyner şantiye binası kurdu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre konteyner şantiye binası, lüks villa konut projesinin inşası süresince kullanılacak.

Mentel İnşaat Kimya Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentel İnşaat Kimya Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Bülbül tarafından kuruldu.

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artevo Grup İnşaat Ve Elektrik Malzemeleri Hırdavat Kimyevi Maddeler Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Şengül tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

İbraz edilen karşılıksız çek adedi ekim ayında yükseliş gösterdi

Takasbank Çek Takas Sistemine göre ibraz edilip karşılıksız kalan çek sayısı ekim ayında hızlı bir yükseliş gerçekleştirdi. Buna göre karşılıksız çek tutarı bir önceki ayda 2,66 milyar Türk Lirası'ndan 6,03 milyar Türk Lirası'na çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumkaya İnşaat Hırdavat Taşımacılık Elektrik Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Karakuşıplu tarafından kuruldu.

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harmancı Geri Dönüşüm Ambalaj İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat iletişim  Haberi

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat iletişim 

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Akbulut tarafından kuruldu.

Cenpa Lüks Hırdavat Gıda Temizlik Tekstil İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirket Her çeşit Gıda Ürünleri Alım Satım İhracat Ve ithalatını yapmak ürünler ile ilgili bayilikler almak bayilikler vermek Fuarlara katılmak yurt içi yurt dışı araştırma faaliyetlerinde bulunmak Şirket Her çeşit Tekstil ürünleri, tekstil yan Ürünleri ve tekstil aksesuarlarını Alım Satım İhracat Ve ithalatını yapmak ürünler ile ilgili bayilikler almak bayilikler vermek Fuarlara katılmak yurt içi yurt dışı araştırma faaliyetlerinde bulunmak Şirket inşaat işleri faaliyetlerinde bulunmak hafriyat işleri yapmak bunlar ile ilgili ekipmanlar almak satmak kiralamak bunlar ile ilgili nalbur faaliyetlerinde bulunmak...