29 / 03 / 2024

cent yapı nevşehir emlak konutları projesi

cent yapı nevşehir emlak konutları projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesini 116 milyon 722 bin TL teklifle Cent Yapı kazandı.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

6 soruda TOKİ Nevşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Nevşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Herkesin merakla beklediği TOKİ  Nevşehir 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıklandı. TOKİ Nevşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Nevşehir 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmaları yeniden başlıyor!

Yapım çalışmaları 3 yıl önce başlanan Nevşehir Külliyesi'nin yapım çalışmalarına bir süre ara verilmişti. Çalışmalar 3 Eylül Pazartesi günü yeniden başlayacak..

Nevşehir'e yapılan ulaşım yatırımları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Nevşehir'e yapılan ve yapılması planlanan yatırımları meclis gündemine taşıdı..

Nevşehir Emlak Konutları Anadolu kampanyası fiyatları!

Cent Yapı tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Nevşehir Emlak Konutları 346 konut ve 74 ticari birimden meydana geliyor. Nevşehir Emlak Konutları Anadolu kampanyası fiyatları 397 bin TL'den başlıyor.

Nevşehir Emlak Konutları'nda taksitini seç ödemeni belirle kampanyası!

Cent Yapı tarafından hayata geçirilen Nevşehir Emlak Konutları'nda "Anadolu'da kolay ev sahibi olma fırsatı" kampanyası başladı. Kampanyada müşteriler taksitini seçip ödemeleri belirleyebiliyor.

Ata GYO Nevşehir'deki gayrimenkulü için yapı izin belgesi aldı!

Ata GYO, Nevşehir Merkez'de portföyünde yer alan gayrimenkulünün yapı kullanma izin belgesini dün aldı.

Nevşehir Avanos TOKİ'de yer teslimi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Nevşehir Avanos'ta inşa edilecek 324 adet konut ve 5 dükkanın yer teslimi yapıldı. İhaleyi kazanan firma ve TOKİ arasında imzalar atıldı.

Nevşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

2017 yılına ilişkin Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam Vergisi’nin 1. taksit ödeme süresi için Nevşehir Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı yapıldı.

TOKİ Nevşehir Avanos 324 konut ihalesi yapıldı!

TOKİ tarafından Nevşehir’in Avanos İlçesi Aydın Mahallesi’nde hayata geçirilen 324 konutun ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Nevşehir Avanos'a 324 yeni konut!

TOKİ tarafından Nevşehir İli Avanos İlçesi Aydın Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 324 konut için ihale bugün yapılacak.

Nevşehir Emlak Konutları satılık daire!

Cent Yapı tarafından hayata geçirilen Nevşehir Emlak Konutları satılık daire fiyatları 343 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Nevşehir Emlak Konutları satış fiyatları 2017!

Cent Yapı imzasıyla hayata geçirilen Nevşehir Emlak Konutları 2019 yılı Temmuz ayında teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Nevşehir Emlak Konutları satış fiyatları 2017...

cent yapı nevşehir emlak konutları projesi Haberi

cent yapı nevşehir emlak konutları projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nevşehir Emlak Konutları, Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesinin kazananı belli oldu. 


16 firmanın teklif verdiği Nevşehir Emlak Konutları'nın Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesini Cent Yapı kazandı. Cent Yapı ihalede 116 milyon 722 bin TL teklif vermişti. Sözleşmede imzalar atıldı.


Toplam 346 adet daire ve 74 adet dükkanın yer alacağı Nevşehir Emlak Konutları projesinin toplam arsa alanı 29 bin 541 metrekare.  Nevşehir'in Merkez ilçesi Emek Mahallesi'nde inşa edilecek proje  70 ada 771 parselde bulunuyor. 


Cent Yapı daha önce Emlak Konut'un ihaleyle satışa çıkardığı "İstanbul Tuzla Emlak Konutları, İstanbul Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 4. Kısım, Bulvar İstanbul" projesine imza attı.


Cent Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, insana...