24 / 04 / 2024

çevre bakanlığı memur alımları

çevre bakanlığı memur alımları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Bakanlığa branşlara göre KPSS 2013/2 ve 4-B Sözleşmeli olarak Kasım ve Aralık aylarında personel alınacağını açıkladı. Bakan Bayraktar'ın açıklamaları şöyle...

KPSS'den 60 ve üzeri alanlar dikkat! Devlette memur olmak için şartlar açıklandı

İçişleri Bakanlığı memur ve personel alımı yapıyor. Bu bağlamda İçişleri Bakanlığı yeni memur alım kararını açıkladı. İçişleri Bakanlığına farklı kadrolarda 713 memur ve personel alımı ilanı yayımlandı. İşte tüm detaylar...

Çevre Bakanlığı duyurdu: 11 ildeki afet konutlarına sıkı denetim!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, 11 ildeki afet çalışmalarının her sürecinin adım adım takip edileceğini belirtti. İşte detaylar...

İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi 2023 memur alımları başlıyor! Memur olmak isteyenler fırsatı sakın kaçırmayın!

İçişleri Bakanlığı tarafından memur alımı ilanı duyurulduç. Göç İdaresi 2023 memur alımları için başvuru tarihi belli oldu. Memur olmak isteyenler fırsatı sakın kaçırmayın! İşte İçişleri Bakanlığı memur alımı başvuru şartları...

Adalet Bakanlığı 11.205 personel alımı yapacak! Hemen bakın!

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek amacıyla 11 bin 205 personel alımı yapılacağına ilişkin duyuru Resmi Gazete üzerinden yayımlandı. Adalet Bakanlığı memur ve işçi kadrolarına başvuracak adayların en az lise mezunu olması gerektiğini duyurdu.

Devlet kapısına girmek isteyenlere iyi haber! Son tarih 27 Mart

Çevre Bakanlığı 500 sözleşmeli memur alımı yapacağını duyurdu. KPSS puan şartının arandığı personel alımında sözleşmeli 500 personelin afet bölgesinde görevlendirileceği belirtildi. İşte alım yapılacak meslekler ve ilan detayları...

Çevre Bakanlığı ve THY'den son dakika personel alımı müjdesi! Yüzlerce personel alınacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca deprem bölgesinde çalışan personel sayılarını arttırmak için personel alımı yapılacağını duyurdu.

Aile Bakanlığından sosyal destek ödemelerine yüzde 30 zam müjdesi! Flaş tarih verildi! Destekten faydalanan hemen baksın

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur ve emekli maaş artışının ardından bazı sosyal destek ödemelerine de zam yaptı. Bu kapsamda SED desteği yüzde 30 zamlandı. Peki, SED parasından kimler faydalanacak? SED ödemeleri ne zaman yapılacak?

Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Hemen bakın, tam bu kadar yatıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, memur ve emekli maaş zammının ardından yardım tutarlarını da artırdı. Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Hemen bakın, tam bu kadar yatıyor!

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar hemen bakın! Hesaplara tam bu kadar yatıyor! SED ödemesine zam geldi mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, memur ve emekli maaş zammı sonrasında bazı destek ödemelerini de yükseltti. Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar hemen bakın! Hesaplara tam bu kadar yatıyor! SED ödemesine zammı geldi mi?

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar dikkat! Sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran hemen alıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, memur ve emekli maaş zammı sonrasında bazı yardımlara zam yaptı. Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar dikkat! Sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran hemen alıyor!

Aile Bakanlığı sosyal destek ödemesi ne kadar oldu? Yüzde 30 zamlı destek yattı mı? Başvuran alıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, memur ve emekli maaş zammının ardından bazı sosyal yardım tutarlarına da zam yaptı. Aile Bakanlığı sosyal destek ödemesi ne kadar oldu? Yüzde 30 zamlı destek yattı mı? Başvuran alıyor!

Aile Bakanlığı'ndan destek alanlara müjde! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam geldi! Başvuran hemen alıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, memur ve emekli maaş zammının ardından bazı sosyal destek ödemelerinin tutarlarını yükseltti. Aile Bakanlığı'ndan destek alanlara müjde! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam geldi! Başvuran hemen alıyor! 

Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur ve emekli maaş zammı sonrasında bazı sosyal destek tutarlarını da artırdı. Aile Bakanlığı resmen açıkladı! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Başvurusu onaylanan peş peşe alacak! 

çevre bakanlığı memur alımları Haberi

çevre bakanlığı memur alımları


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na alınacağının müjdesini verdi. Bakan Bayraktar'ın açıklamasına göre Bakanlığa Kasım ve Aralık aylarında KPSS 2013/2 ve 4-B sözleşmeli personel alınacak.


Erdoğan Bayraktar'ın alınacak personel kadrosu ve sayısı ile ilgili açıklamaları şöyle:


- Şehir Plancısı KPSS 2013/2 - "27 kişi" 4-B Sözleşmeli "4 Kişi” toplam 32 şehir plancısı. KPSS 2013/2 - "72 Bilgisayar İşletmeni"


- Jeoloji Mühendisi 4-B Sözleşmeli "3 Kişi”,

Jeofizik Mühendisi KPSS 2013/2 "8 kişi" 4-B Sözleşmeli "6 Kişi” "toplam 14 Jeofizik Mühendisi"


- Mimar KPSS "31 Kişi”

4-B Sözleşmeli "12 Kişi” "toplam 31 mimar"


- Harita Müh. KPSS "29 Kişi”

4-B Sözleşmeli "11 Kişi” "toplam 40 harita müh."


- Mimar KPSS "31 Kişi”

4-B Sözleşmeli "12 Kişi” "toplam 43 mimar"


- Şehir Plancısı KPSS...