24 / 04 / 2024

çevre ve iş güvenliği

çevre ve iş güvenliği

Türkiye Hazır Beton Birliği KGS İktisadi İşletmesi, hazır beton sektörüne özgü Çevre ile İş Sağlığı ve Güvenliği belgelendirmelerine başladı.

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar: Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceği ve acilen bitirilmeli!

Çevre ve Şehircilik eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, depremin Türkiye’nin gerçeği olduğunu belirterek, kentsel dönüşümdeki yetersizliklere dikkat çekti. Bayraktar Kentsel dönüşüm ülkemizin geleceğidir ve acilen bitirilmelidir'' dedi.

Elinizi çabuk tutun! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 48 ilde personel alımı bugün sona eriyor! İşte başvuru detayları! 

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuruları bugün sona eriyor. Peki Bakanlık kaç personel alımı yapacak, personel alımı başvuru şartları ne, tercih ücreti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 48 ilde personel alımı yapıyor! Başvurular için son gün yarın, sakın kaçırmayın!

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı. Peki Bakanlık kaç personel alımı yapacak? Bakanlık başvuru şartları ne, tercih ücreti ne kadar? İşte detaylar...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik 2022!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31845 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın adı resmen değişti!

Bugünkü 31643 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının adı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı oldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Boğaziçi Üniversitesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Boğaziçi Üniversitesi'nin imara açılacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme Yönetmeliğinde Değişiklik 2021!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31542 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği 2021!

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31542 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Açelya Apartmanı için müfettiş görevlendirdi! 

Çankaya'da geçtiğimiz hafta sonu istinat duvarı çöken Açelya Apartmanı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı harekete geçti. Bakanlık apartmanda yaşanan ihmaller için müfettişleri görevlendirdi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşletmesi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31449 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ali Vedat Çiftçi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndaki görevinden alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi görevden alındı. 

Datça’da ruhsat mağdurları için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye giriyor!

Muğla´nın Datça ilçesinde, belediye tarafından verilen inşaat ruhsatlarının iptal edilmesine karşın eylem düzenleyen mağdurlar, Belediye Başkanı Gürsel Uçar'a tepkiliydi. Uçar'ın konunun çözümü için yarın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkileriyle görüşeceği belirtildi.

ÖSYM, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının sözleşmeli kadroları için tercih alacak!

ÖSYM tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan bugünden itibaren 7 Ekim tarihine kadar tercih alınacak.

çevre ve iş güvenliği Haberi

çevre ve iş güvenliği

Türkiye Hazır Beton Birliği KGS İktisadi İşletmesi (KGS), 1995 yılından bu yana hazır beton ve ilgili ürünlerde kalite denetimi ve belgelendirme hizmeti veriyor. Türkiye Hazır Beton Birliği Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirerek “KGS Çevre Belgelendirmesi” ile “KGS İş Sağlığı ve Güvenliği Belgelendirmesi”ne başladı.


Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık konuya ilişkin açıklama yaptı. Işık şu şekilde konuştu; "Türkiye Hazır Beton Birliği olarak 1988 yılından bu yana ülkemizde kaliteli betonun üretilmesi ve kullanılması için çalışıyoruz. Kaliteli beton üretiminin yanı sıra hazır beton sektörünün gelişimi için eğitim, sürdürülebilirlik, çevre, iş sağlığı ve güvenliği konularında çalışmalarımızı sürdürüyor ve bu konulara her zaman büyük önem veriyoruz. Çevre ve iş güvenliğine verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak, 1998 yılından...