19 / 04 / 2024

ceylanpınar yatırımları

ceylanpınar yatırımları

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerini güzelleştirmek için çalışmalarını ve yatırımlarını araklıksız sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar'da peş peşe açılışlar gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Ceylanpınar yatırıma doymuyor!

Ceylanpınar'da Prestij Caddesi, modern semt pazarı, spor sahası, yeşil alan çalışmaları ve alt yapı anlamında revizyonları ile İlçeye yenilikçi çalışmalar başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İlçenin yaşam standartlarını yükseltiyor.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a 20 dönümlük park!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar ilçe girişinde bulunan boş alanı yeşillendirerek bölgeyi vatandaşlar için cazibe merkezi haline getiriyor. Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'da 20 Bin Metrekarelik park yapımını sürdürüyor.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a yeni cazibe alanı!

Ceylanpınar ilçesi 20 bin metrekarelik yeni bir parka kavuşuyor. İlçe merkezinin girişinde bulunan boş alanı yeşil alan haline getirmeyi hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi projelendirme çalışmasını tamamladı

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

Birol Akpınar: Otel yatırımlarımızda aileler için her şeyi düşünüyoruz!

Turizm yatırımlarıyla öne çıkan Akpınar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Birol Akpınar otel yatırımı yaparken aileler için her şeyi düşündüklerini belirtti.

Mustafa Toprak Kiraz yatırımlarını inceledi!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, ilçe ziyaretleri kapsamında Kiraz'a gitti. Kiraz İlçe Kaymakamı Mustafa Akgül ve Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül ile görüşen Toprak, ilçedeki kamu yatırımları hakkında bilgi aldı.

Üç Yıldız Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nasser Al Juhaıshı, Namour Lanemer ve Zeynal Karapınar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Avcılar, Gümüşpala Mahallesi'nde kuruldu.

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Güç Birliği Güneş Enerjisi Yatırımları Elektrik Üretim Anonim Şirketi, Arif Künar, Selami Horzum tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık 2014 tarihinde Maslak'ta kuruldu.

Bilecik'te ulaştırma ve tarım alanında yatırımlar yapılıyor!

Halil İbrahim Akpınar'ın Dünya Gazetesi'ndeki yazısına göre; Kentimize yapılan yatırımlar daha çok ulaştırma, tarım ve eğitim sektörlerinde yoğunlaştı. İlimizde 2013 Yılı Yatırım Programı kapsamında kamu yatırımı olarak 464 proje ve alt projeler var..

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

ceylanpınar yatırımları Haberi

ceylanpınar yatırımları


Şanlıurfa'nın tüm ilçelerini güzelleştirmek için çalışmalarını ve yatırımlarını araklıksız sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ceylanpınar'da açılışlar gerçekleştirdi.


Başkan Çiftçi: "Ceylanpınar güzel bir ilçemizdir. Tüm gelişmeleri hakkediyor" dedi.Ceylanpınar'ın gelişmesi ve güzelleşmesi için bir çok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi yapımını tamamladığı Semt Sahası ve Semt Pazarını törenle açılışı gerçekleştirildi.


İlçe Belediyesiyle koordineli bir çalışmayla ilçeyi kalkındırmaya yönelik projeleri bir bir hayata geçirdiklerini belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi:" Gerek Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı gerekse Ceylanpınar İlçe Belediye Başkanlığımız, teşkilatlarımız ve yine Ceylanpınar'a hizmet veren Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız başta Kaymakamlığımız olmak üzere hepsiyle güzel ahenkli bir çalışma içersindeyiz. İşte bu ahenkli çalışmanın getireceği sonuç Ceylanpınar'a gelişme demektir.


Fatih Sultan Mehmet Mahallemizde Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın bir semt pazarını yaptık. Esnafımızın belli bir düzen içerisinde kışın...