20 / 04 / 2024

çeyrek ne kadar

çeyrek ne kadar

Altın bugün kaç TL şeklindeki sorular yatırımcılar ve altın alacaklar tarafından araştırılıyor. Gram altın 998 liradan satılıyor. 13 Ekim 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 13 Ekim altın fiyatları!

Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek ve gram altın ne kadar oldu?

Altının gram fiyatı, güne yükselişle başlamasının ardından 467,7 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 767 lira, Cumhuriyet altını ise 3.133 liradan satılıyor.

Altın yükselişte! Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yükselişe geçti. Geçtiğimiz haftayı sakin kapatan altı haftaya hareketli bir giriş yaptı. Peki  Çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve gremse altın ne kadar? 11 Eylül Pazartesi altın fiyatları.

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın almak ve satmak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? Cumhuriyet altını kaç lira? 5 Eylül Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar çeyrek altın ve cumyhuriyet altını fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 5 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

100 euro 1 çeyrek altından daha fazla! Euro bugün ne kadar oldu? 31 Ağustos 2023 euro/TL kuru 

Euro/TL kuru yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Yatırımcılar döviz kurları ile altın fiyatlarını kıyaslıyor. 100 euro 1 çeyrek altından daha fazla yapıyor. Peki 1 euro bugün ne kadar? Euro kuru bugün kaç lira? İşte 31 Ağustos 2023 euro/TL kuru...

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçncü işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Her geçen gün değer kaybeden altının onsu bugün 1925 dolardan işlem görüyor. Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın güç topluyor! Yatırımcılar heyecanla bekliyor! 26 Ağustos Cumartesi gram, çeyrek ve tam altın ne kadar?

Merkez Bankası faiz kararı sonrası sert düşüş yaşayan altın bugün güç topluyor. Altın fiyatları bugün yukarı yönlü hareket ederek kayıplarını gidermeye çalışıyor. Yatırımcılar ise heyecanla altın fiyatlarını takip ediyor. Peki  26 Ağustos Cumartesi gram, çeyrek ve tam altın ne kadar?

Altın fiyatları sert düştü! 1 çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma Kapalıçarşı altın fiyatları 

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası sert düştü. Merkez Bankası'nın beklentilerin çok üzerinde açıkladığı faiz kararı piyasaları etkiledi. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları bugün kaç lira? 25 Ağustos Cuma altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın resmen fırladı! Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 24 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları, bugün güne yükselişle başladı. Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları resmen fırladı. Peki çeyrek altın ne kadar? Gram altın kaç lira? Bugün altın fiyatlar ne kadar oldu? 24 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Altında yangın alevlendi! Gram, yarım, çeyrek altın ne kadar? 22 Ağustos 2023 canlı altın fiyatlarına hemen bakın!

Son zamanlarda birçok insan gram altın, çeyrek altın, yarım altın gibi altın türlerinin fiyatlarını yakından izliyor. Peki 22 Ağustos 2023 Salı gram, yarım, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? İşte 22 Ağustos 2023 güncel altın fiyatları!

Kuyumcularda altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın bugün kaç lira? 22 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Bugün  çeyrek ve gram altın almak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün gram altın,çeyrek altın, yarım ve tam altın ne kadar?

Gram altın 1.697 TL! 20 Ağustos 2023 çeyrek, yarım, cumhuriyet altın ne kadar?

Altın fiyatlarının ne kadar olduğu gündemde merakla takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyen vatandaşlar, gram, çeyrek, yarım altın fiyatlarını mercek altına aldı. Peki, bugün altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

çeyrek ne kadar Haberi

çeyrek ne kadar

Altın fiyatları 13 Ekim Perşembe günü de araştırılıyor. Altının gram fiyatı güne nasıl başladı? Gram altın ve Ons, fiyatı ne kadar? soruları yanıtlarını arıyor. İşte güncel altın fiyatları…

13 EKİM GRAM ALTIN NE KADAR? 

Altın yükselecek mi? Piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde yani 13 Ekim Perşembe günü altın fiyatlarına dair yaşanan her değişiklik büyük bir merakla araştırılıyor. Haftanın dördüncü gününde yani 13 Ekim Perşembe gününde Altın fiyatları ABD Merkez Bankası'nın (Fed) ultra şahin adımlarından ne zaman vazgeçeceğine dair soru işaretlerinin bugünkü enflasyon verileri ile azalabileceğini aktaran analistler, beklentiler üzerine gelen bir verinin piyasa fiyatlamalarını daha da alt üst edeceğini dile getirdi. Geçtiğimiz gün, ons fiyatındaki düşüşe paralel olarak değer kaybeden altının gram fiyatı, günü yüzde 0,1 azalış ile 996 liradan...