29 / 03 / 2024

Chandler Parsons evini sattı

Chandler Parsons evini sattı

Basketbolcu Chandler Parsons Los Angeles'taki iki katlı evini 13.5 milyon dolara sattı.  

Chandler Parsons Los Angeles'taki evini 13.5 milyon dolara sattı! 

Basketbolcu Chandler Parsons Los Angeles'taki iki katlı evini 13.5 milyon dolara sattı.  

Hasta kişinin evini aile fertleri satabilir mi?

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü köşe yazısında hasta kişinin evini varisleri satabilir mi sorusuna yanıt verdi..

Evini kiraya verenler ne yapmalı?

Evini kiraya vererek gelir elde etmek isteyen mal sahipleri, kiracıları ile yaptıkları anlaşmaya istinaden kira sözleşmesi imzalıyor. Peki, evini kiraya verenler ne yapmalı? Vergi ödemeli mi?

Evini kiraya verenler kaç lira vergi ödeyecek?

Ev veya işyerini kiraya veren kimseler, elde ettikleri kira geliri için vergi mükellefi oluyor. Peki, evini kiraya verenler kaç lira vergi ödeyecek? Vergi ne zaman ödenecek?

Hülya Avşar Tarabya'daki evini 3 milyon dolara satıyor!

Tarabya'da kimsenin bilmediği bir villası olan Hülya Avşar, evini 3 milyon dolara satışa çıkardı. Avşar Kızı'nın Sarıyer'deki bir diğer köşkü de 10 milyon dolara alıcı bekliyor

Kirada oturup evini kiraya verenler kira vergisi öder mi?

Gelir Vergisi Kanununda belirtilen mal ve hakların kiraya verilmesi karşılığında elde edilen gelirler “gayrimenkul sermaye iradı” olarak; belli koşullarda gelir vergisine tabi tutuluyor. Peki, kirada oturup evini kiraya verenler kira vergisi öder mi?

Evini kiraya veren ne kadar vergi öder?

2014 yılında evini kiraya veren ve 3.300 TL'den yüksek kira geliri elde eden kimselerin beyanname vererek kira gelir vergisi ödemeleri gerekiyor. Peki, 2015 yılında evini kiraya veren ne kadar vergi öder?

Mai Residence'ta evini seç, ödemelere 1 yıl sonra başla!

Fer Yapı, Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da ev sahibi olmak isteyenler için ‘Yok Artık’ sloganıyla bir kampanya başlattı. Kampanyaya göre, konut alacaklar hiç para ödemeden evini seçip yerleşiyor, ödemeler ise bir yıl sonra başlıyor.

Baba evini oğluna satabilir mi?

Babanızın bir evi olduğunuzu ve oğlu olarak size satmak istediğinizi farz edelim. Peki, bir baba evini oğluna satabilir mi? Babanın evini oğluna satması için gerekenler nelerdir?

Canik Belediye Başkanı kentsel dönüşüm kapsamında kendi evini yıktı!

Samsun’un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, Kuzey Yıldızı Projesi’nin 3. etabını başlatmak için çocukluğunun ve anılarının geçtiği baba evini iş makinesi ile yıkarak öncü oldu...

Dumankaya Hi-Fit: Eski evini getir, yeni evini al!

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Dumankaya Hi-Fit Evleri İstanbul Bahçeşehir'de yükseliyor. Proje "Dumankaya Hi-Fit: Eski evini getir, yeni evini al" sloganı ile satışlarına devam ediyor.

Samsun'da metan gazı bulan bir kişi bu gazla evini ısıtıyor!

Samsun'da Bafra ilçesinde bir çiftçi, kuyu kazarken bulduğu metan gazıyla hem evini ısıtıyor, hem de yemeğini pişiriyor. Mahallede yaklaşık 10 evin, bahçesinden çıkan metan gazıyla ısınıyor..

Başkasının evini kiraya vermek mümkün müdür?

Taşınmaz kiralamalarında kira sözleşmesi kiracı ve kiralayan tarafında yapılan anlaşmaya istinaden imzalanıyor. Peki, başkasının evini kiraya vermek mümkün müdür? Kiralayanla mal sahibi farklı kişi olabilir mi?

Chandler Parsons evini sattı Haberi

Chandler Parsons evini sattı

NBA basketbolcusu Chandler Parsons Los Angeles West mahallesindeki evini 13.5 milyon dolara sattı. Los Angeles Times'ta yer alan habere göre, 2016 yılında inşa edilen iki katlı mülkte altı yatak odası ve sekiz banyo bulunuyor. Ünlü basketbolcu bu ev için 10.9 milyon dolar harcamıştı.  

Parkons, evin arka bahçesine bir basketbol sahası ekleyerek arazide önemli bir iz bıraktı.Çitlerle sarılı alanda kapalı bir veranda ve havuz bulunuyor. Evde iç dış mekan oturma odası, şarap mahzeni ve bir bar mevcut. Ayrıca, evde katmanlı oturma alanlarına sahip sinema odası ve spor salonu...