27 / 04 / 2024

çiftçilere destek ödemesi 2020

çiftçilere destek ödemesi 2020

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, çeşitli kalemlerde yaklaşık 890 milyon liralık destek ödemelerinin bugün hesaplara yatırılmaya başlanacağını açıkladı.

Çiftçilere 374 milyon lira destek ödemesi yapıldı!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, destek ödemesi olarak çiftçilerin hesabına 18.00 itibarıyla toplam 374 milyon lira yatırıldığını bildirdi.

Çiftçilere büyük müjde! Tam 785 milyon Euro hibe desteği verilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçilere tam 785 milyon Euro hibe desteği müjdesi verdi. İşte Bakan İbrahim Yumaklı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Şubat 2024 aile destek ödemesi zamlı mı yatacak? Aile destek ödemesi ne kadar? Bakan Göktaş açıkladı! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan aile destek ödemelerinin ne zaman hesaplara geçeceği merak ediliyor. İşte Şubat 2024 ile destek ödemesi ile ilgili gelişmeler...

Aile destek ödemesi Şubat 2024 ne zaman hesaplara yatacak? Bu ödemeyi alanlar hemen baksın! Zam geldi mi?

Aile Destek Programı ödeme tarihleri, binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki Aile destek ödemesi Şubat 2024 ne zaman hesaplara yatacak? Aile destek ödemesine 2024 zammı geldi mi? İşte merak edilenler..

Çiftçilere müjdeli haber! Destek ödemelerinden sonra bir destek daha geldi! O ilde yaşayanlar dikkat!

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da hayvanları telef olan çiftçilere destek verilmeye başlandı. 

Emlakçılardan çiftçilere ‘İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin’ çağrısı!

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman kenti konusunda son derece büyük önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi konusunda arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi. Değirmenci, “İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin” dedi.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjdeli haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplarda! Hemen bakın

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek ödemesi müjdesi geldi. Bakanlık, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçeceğini duyurdu.

Gaziantep'te bulunan çiftçilere 3 bin 800 ton tohum ve gübre desteği verildiği açıklandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik 3 bin 800 ton tohum ve gübre dağıtımı gerçekleşti. Tarımın dünya ve ülkemiz için çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak, sektöre teşvik ve destek uygulamaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

Çiftçilere milyarlarca TL'lik ödeme! Hemen bakın!

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilere milyarlarca TL'lik ödeme müjdesi verdi. İşte konu ile ilgili detaylar... Hemen bakın...

Çiftçilere son dakika müjdesi! 113 milyon 484 bin TL'lik motorin avansı hesaplara yatırılıyor!

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, üreticilerin hesaplarına 113 milyon 484 bin TL'lik motorin avansı yatırılıyor...

Aile Bakanlığı destek kesesini açtı! Başvurusu onaylanan herkesin hesabına hemen 1250 TL yatırılıyor! 

Devlet, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla ihtiyaç sahibi kişilere destek ödemesi yapıyor. Bu kapsamda başlatılan Aile Destek paketi ile 850 ile 1250 TL arasında ödeme yapılıyor.

Bakan Yumaklı resmen duyurdu: Kadın üreticilere 21 yılda 15 milyar destek ödemesi yapıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 21 yılda kadın üreticilere yaklaşık 15 milyar destek ödemesi yapıldığını duyurdu. 

Çiftçilere son dakika müjdesi! Bugün 630 milyon TL'lik tarımsal destek ödemesi hesaplara yatıyor! SON DAKİKA!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, tarımsal destek ödemelerinin sene sonuna kadar 64 milyar TL'ye ulaşmış olacağını belirtti. Yumaklı, çiftçilere bir son dakika müjdesini de verdi. İşte detaylar...

çiftçilere destek ödemesi 2020 Haberi

çiftçilere destek ödemesi 2020

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yem desteği çerçevesinde 298 bin 540 yetiştiriciye 124 milyon 460 bin TL, hububat-baklagil-dane mısır desteği kapsamında 60 bin 372 üreticiye 208 milyon 750 bin TL, sertifikalı tohum kullanımı desteği kapsamında 94 bin 795 üreticiye 153 milyon 30 bin TL, zeytinyağı desteği kapsamında 28 bin 158 üreticiye 55 milyon 884 bin TL, çatak desteği kapsamında ise 9 bin 92 üreticiye 42 milyon 814 bin liranın bugün saat 17.00'den sonra TC kimlik numaralarının son hanelerine göre ödenmeye başlanacağını duyurdu.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Pakdemirli, ödemelerin kimlik numaralarının son rakamı 0-2-4 olanlara bugün, 6 ve 8 olanlara ise 31 Aralık’ta saat 17.00’den sonra yapılacağını bildirdi.

Bakan Pakdemirli, yapılacak destek ödemelerine ilişkin şunları kaydetti:

"Hastalıktan ari işletme desteklemeleri...