26 / 04 / 2024

Çiftlikköy arsa satışı

Çiftlikköy arsa satışı

Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi, Çiftlikköy Belediye sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti belediyeye ait olan 13 arsayı 13 milyon 203 bin 611 TL bedel ile satışa çıkardı. 

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Bakanlıktan büyük fırsat! İki ilde yüzde 25 peşinat ve 24 ay vadeyle 590 arsa satıyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Samsun ve Malatya'da yer alan toplam 590 arsayı açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan tutar 24 ay vadeyle ödenebiliyor. 

Arnavutköy'de 4 kat konut imarlı arsa satılıyor! Megakentte KDV'den muaf arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 4 kat konut imarlı arsayı KDV'den muaf satışa sunuyor. Peki Arnavutköy'de satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? 

3 ildeki 42 adet arsa satılıyor! Belediyeler fiyatları ve tarihleri açıkladı! 

Kırşehir Mucur, Aydın Didim ve Yalova Çiftlikköy'de yer alan toplam 42 adet arsa satılıyor. Peki hangi ilde arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihale tarihleri ve fiyatlar...

Üç ildeki 23 adet arsa satışa sunuluyor! Belediyeler bir bir tarih açıkladı!

Malatya, Isparta ve Sivas illerinde yer alan 23 adet arsa satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Gaziantep'te 36 milyon TL'ye arsa satılıyor!

Gaziantep Şahinbey'de 36 milyon TL'lik arsa satışa sunuluyor. Peki Gaziantep'teki arsanın büyüklüğü kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan yüzde 20 indirimli 389 adet arsa satışı!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Ankara’da, KDV'den muaf, peşin ödemelerde yüzde 20 indirimli arsa satışı yapacak. 389 arsa için ihale süreci 28 Kasım'da başlıyor...

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

O ilde 3 arazi ve 2 arsa satılacak! 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim!

Bitlis’te 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi ve 2 arsa satılacak. Açık teklif usulüyle satılacak taşınmazların ihalesi 21 Kasım’da düzenlenecek.

Pendik'te yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksitle arsa satılıyor! Megakentlilere son dakika yatırım fırsatı! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendil ilçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan arsayı 40'ını peşin kalanını 2 taksitle arsa satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

O ilde 25 adet konut imarlı arsa satışa çıkıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Lüleburgaz Büyükkarıştıran'da konut imarlı 25 adet arsa satılıyor. Peki Lüleburgaz Büyükkarıştıran'daki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 18 Ekim'de!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 4 bin 602 metrekare alana sahip.

Çiftlikköy arsa satışı Haberi

Çiftlikköy arsa satışı

Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi, Çiftlikköy Belediye sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti belediyeye ait olan 13 arsayı satışa sundu. Satışa konu arsalar için toplamda 13 milyon 203 bin 611 TL bedel isteniyor.
 

TAŞINMAZ MAL (ARSA) SATILACAKTIR
Çiftlikköy Belediye Başkanlığından:

Madde 1 - 05.08.2016 tarih ve 128, 03.07.2017 tarih ve 65 nolu meclis kararları ile 05.09.2018 tarih ve 187 nolu Encümen kararına istinaden Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi, Çiftlikköy Belediye sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz mallar (arsa) 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun ilgili maddelerine istinaden ayrı ayrı ihale edilerek satışı yapılacaktır.

Madde 2 - Satılacak olan taşınmazın nitelikleri:

İhale Yeri: Çiftlik Mah. Yalova - İzmit Karayolu üzeri No:110 Çiftlikköy Belediyesi Hizmet Binası, Encümen Salonu

Madde 3 -...