26 / 04 / 2024

cihan barış soydan yazıları

cihan barış soydan yazıları

Ev Garanti Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Barış Soydan Emlakkulisi.com okurları için arsa yatırımı üzerine bir yazı kaleme aldı. İşte Soydan'ın o yazısı....

BofA, Erdemir için açıkladığı hedef fiyatı yükseltti!

Bank of America, Erdemir için 29 Şubat'ta yayınladığı ve Erdemir yönetiminin itiraz ettiği raporda değişiklik yaptı. Hedef fiyatı 28 lira yukarıya çekti. Ekonomist Barış Soydan yaşanan olaylar üzerine sosyal medya hesabından, “Kusura bakmasınlar ama bu kadarı terbiyesizlik” dedi.

Ekonomist Barış Soydan uyardı! Kredi kartı borcunuzu hemen ödeyin!

Ekonomist Barış Soydan, 31 Mart Seçimleri'nden sonra doğalgaz ve elektrik başta olmak üzere birçok ürüne zam yapılacağı uyarısında bulunarak kredi kartı borcu olanların da hemen borçlarını kapatmalarını söyledi.

İnşaat sektöründe şaşırtan gelişme: Fiyatlar bu kez yükselmedi düştü!

İnşaat maliyetlerindeki artış sık sık gündeme gelirken şaşırtan bir gelişme yaşandı. 360 TL olan seramik fiyatı 260 TL'ye indi. Yaşanan durumu resmi X hesabından paylaşan yazar Barış Soydan, Avrupa'daki durgunluk nedeniyle büyük düşüş olduğunu belirtti.

Ünlü ekonomist açıkladı: Dolardaki bankalar arası artış, Kapalıçarşı fiyatları ile makası azalttı!

Ünlü ekonomist Barış Soydan dün doların bankalar arasında 10 kuruş artmasıyla Kapalıçarşı ile arasındaki makasın daraldığını açıkladı. Peki dolar bugün bankalarda ve Kapalıçarşı'da ne kadar oldu?

Merkez Bankası, 2024'te kira krizini çözecek formülü 3 adımda açıkladı! Ev sahipleri ve kiracılar ne dedi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından bu yılın ilk enflasyon raporunda kira krizine de yer verildi. Peki kira sorunu nasıl çözülecek? Ev sahipleri ve kiracılar bu önerileri nasıl yorumladı? İşte ekonomist Barış Soydan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Gram altının rekor kıracağı tarihi açıkladı

Altın fiyatları, özellikle gram altın başta olmak üzere, ekonomist Barış Soydan'ın yaptığı dikkat çekici bir analizle gündemde.

Dikkat! Borsada parası olan bu tarihi sakın kaçırmasın

Gazeteci Barış Soydan, borsadaki olası gelişmeleri analiz etti ve yatırımcıların dikkatini çeken önemli tarihleri vurguladı. Peki, borsa yükselecek mi yoksa düşecek mi?

Gümüş tam 5 yıl boyunca aralıksız kazandıracak! Uzman isim rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda gümüşün dalgalanması yatırımcılarını endişelendirmeye başladı. Ekonomi yazarı Barış Soydan ise gümüşün 5 yıl boyunca kazandıracağını söyleyerek yatırımcıların içini rahatlattı. 

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Barış tarafından kuruldu.

Dolarla ilgili çarpıcı iddia! İkili kur sistemi başlıyor!

Halk TV'den Barış Soydan, Türkiye'nin ikili kura geçtiğini öne sürdü. Dövizini getiren ve kur korumalı mevduata geçen şirketlere piyasa fiyatından farklı seviyeden dolar satılacak.

Son dakika kritik altın ve dolar açıklaması! Herkesin merak ettiği sır gibi saklanan o soru yanıt buldu!

Ekonomist Barış Soydan, Fed'in bu sene yüksek faiz artırımları yapmasının altına değil dolara yaradığını söyleyerek doların altına göre avantajlı bulduğunu söyledi ve herkesin merak ettiği altın ve dolar ile ilgili merak edilenleri açıkladı.

Maviev Gayrimenkul Geliştirme Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Maviev Gayrimenkul Geliştirme Yapı Anonim Şirketi Şİşli'de Cihan Barış Soydan tarafınndan kuruldu.

cihan barış soydan yazıları Haberi

cihan barış soydan yazıları

Ev Garanti Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Barış Soydan Emlakkulisi.com okurları için arsa yatırımı üzerine bir yazı kaleme aldı. İşte Soydan'ın o yazısı....

Arsa yatırımı deyince insanın aklına ilk önce geçmiş deneyim veya duyumları geliyor. Geçmişten gelen bu bilgiler, deneyimler ve alışkanlıklar, arsa yatırımına yaklaşımımızı büyük ölçüde belirliyor.

Ama ne kadar doğru?

Gelin biraz yakından inceleyelim.

Arsa yatırımcılarını, profesyonel ve kurumsal arsa yatırımcıları ile bireysel yatırımcılar olarak ( A ve B diyelim ) iki gruba ayırmak çok doğru olacaktır.

A- Kurumsal ve Profesyonel Arazi Yatırımcıları

Bu gruba giren bireyler ve şirketlerin ana işi arazi yatırımıdır. Öngörülerini çok çeşitli kaynaklardan besler ve yatırım yapacaklarında bir sepet yaparlar. Örneğin, 100 TL’lik bir yatırımın en az %70‘ini prim yapması en garanti arsalara, geri kalanını da daha...