24 / 04 / 2024

Çilek Pakistanda

Çilek Pakistanda

Çilek, Pakistan'da 3 satış noktası birden açarak ülkedeki ilk Türk çocuk mobilya markası oldu. Şirket, Pakistan'ın başkenti İslamabad ile Lahor ve Ravalpindi kentlerinde hizmet vermeye başladı.

Çilek teknolojiye uygun akıllı odalar tasarlıyor!

Çilek, son yıllarda hayatın her alanına hakim olan “akıllı cihaz” teknolojilerini mobilyalarına uyarlayan ilk Türk mobilya markası oldu.

Çilek Mobilya'dan 23 Nisan kampanyası!

Bebek, çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, First Class, Champion Racer ve Carbeds adı verilen üç yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıklarıyla satışa sunuyor.

Çilek Mobilya First Class serisi ile çocukları bulutlara çıkarıyor!

Tematik tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, Nisan ayında satışa sunduğu First Class serisi ile çocukları bulutların üzerine çıkarıyor.

Çilek Mobilya Nisan ayı indirim kampanyası detayları!

Çilek, First Class, Champion Racer ve Carbeds adı verilen üç yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıklarıyla satışa sunuyor. Ayrıca Nisan ayında geçerli olacak indirim kampanyasıyla da çocuklara ve ailelerine çifte sevinç yaşatıyor.

Çilek Odası yurt dışı yatırımlarına devam ediyor!

Üretimin yaklaşık yüzde 50'sini ihraç eden Çilek odası ,Hindistan'da 10'uncu mağazasını açarken Endonezya,Yeni Zelenda, Tanzanya, Kenya, Çin, Özbekistan ve İngiltere pazarlarına da girmeyi planlıyor.

Çilek Mobilya'da yüzde 50 indirimle Nisan kampanyası başladı!

Bebek, çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, First Class, Champion Racer ve Carbeds adı verilen üç yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıklarıyla satışa sunuyor.

Çilek Mobilya Hindistan'daki mağaza sayısını 10'a çıkardı!

Tematik ürünleriyle Türkiye’nin ilk bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, uluslararası pazarda da büyümesini sürdürüyor. Hindistanlı miniklerin beğenisini kazanan Çilek, gördüğü yoğun ilgi karşısında Hindistan’daki mağaza sayısını 10’a çıkardı.

Çilek Hindistan'daki mağaza sayısı 10'a çıkardı!

Çilek, Hindistan’da da Türkiye’de olduğu gibi büyük ilgi görüyor. Hindistanlı miniklerin beğenisini kazanan Çilek, gördüğü yoğun ilgi karşısında Hindistan’daki mağaza sayısını 10’a çıkardı.

Çilek Ankara'da 11. mağazasını açtı!

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Ankara’daki 11.mağazasını Çayyolu’nda açtı.

Çilek Mobilya 2 ayda 4 yeni mağaza açtı!

Bu yılın ilk 2 ayında Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip'te yeni mağaza açan Çilek, ülke çapında ve dünya genelinde büyümeye devam ediyor.

Çilek Mobilya 2015'in ilk 2 ayında 4 yeni mağaza açtı!

Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip’te, 2015 yılının ilk iki ayında toplam dört yeni mağaza açtı.

Çilek Mobilya Champion Racer ve Carbeds serisini satışa sunuyor!

Çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, Champion Racer ve Carbeds adı verilen iki yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıkları ile satışa sunuyor.

Çilek, İSMOB 2015'te yurtdışı bayileriyle bir araya geldi!

Bebek, çocuk ve genç odası alanında Türkiye’nin lider markası Çilek, İSMOB 2015’te yurt dışı bayileriyle bir araya geldi. Çilek temsilcileri, bu vesile ile hoş bir sinerji yakalamış oldu.

Çilek Pakistanda Haberi

Çilek Pakistanda

Çilek, konsept mağazacılık anlayışıyla tasarımlarını tüm dünyaya taşırken, Pakistan'da açtığı mağazalarla buradaki ilk Türk çocuk mobilya markası oldu. Üç mağazada toplam 600 metrekarelik alanda tasarımlarını sergileyen Çilek, hem Pakistanlı çocukların hem de ailelerinin ilgisini çekmeyi başardı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, dünyanın en yüksek nüfuslu ülkelerinden biri olan Pakistan’da 3 mağaza birden açtıklarını belirterek, "Pakistan’da Türk markalarına yoğun bir ilgi var. Biz, buradaki büyümemize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


Pakistan'da reklam çalışmaları da yaptıklarına işaret eden Çilek, 2014 yılı içinde bu ülkedeki 4. satış noktasını nüfus bakımından en büyük kent olan Karaçi'de açacakları bilgisini de...