27 / 04 / 2024

Çin inşaat endüstri

Çin inşaat endüstri

Ulusal İstatistik Bürosu'nun (NBS) verilerine göre, Çin'in inşaat endüstrisi, 1978'de ülkede reform ve dışa açılma politikasının uygulanmaya başlamasından itibaren hızla büyümeye devam ediyor. 

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Ymt Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Erksim tarafından kuruldu.

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Bamir Yapı İnşaat Orman Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamir Yapı İnşaat Orman Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kahraman Çavuş ve Muharrem Berkay Sucu ortaklığında kuruldu.

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ecas Mühendislik Endüstri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acy Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 750 biin TL sermaye bedeli ile Yasin Keskin, Agah Sefa Keskin ve Cihan Sefa Keskin ortaklığında kuruldu.

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ertaş Endüstri Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Ercan Taşpınar tarafından kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wordport Gıda İnşaat Endüstriyel Ürünler Bilişim Ve Madencilik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Gızkhanım Garayeva tarafından kuruldu.

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Murat Şöhlen tarafından kuruldu.

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gulola Hamrayeva tarafından kuruldu.

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yavuz, Muhammer Yavuz ve Yusuf Can Yavuz ortaklığında kuruldu.

Alesta Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alesta Endüstri Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk İnce tarafından kuruldu.

Çin inşaat endüstri Haberi

Çin inşaat endüstri

Çin'in inşaat sektörünün katma değerinin GDP'sindeki (gayrisafi yurt içi hasıla) payı ise 1978 yılında yüzde 3,8 iken, geçen yıl yüzde 6,7'ye yükseliş kaydetti. 

İnşaat firmalarının sayısında da hızlı bir büyüme görüldü. Bu sayı geçen yıl 300 bini aştı. Gerçek Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre özel firmalar, inşaat alanındaki büyümede önemli rol oynadı. Devlete ait inşaat şirketlerinin sayısı 1996 yılında inşaat şirketleri toplamının yüzde 20'sini oluştururken, geçen yıl bu oran yalnızca yüzde 2,5 oldu.

NBS'ye göre, söz konusu özel şirketler, Çin'in altyapı inşasının genişlemesine mühim bir oranda katkıda bulundu. Çin'in hizmete açtığı tren yollarının uzunluğu 1978'de 52 bin km iken, 2017'de 25 bin km'si yüksek hızlı tren hatları olmak üzere 127 bin km'yi...