26 / 04 / 2024

Cizre ve Yüksekovaya toki geliyor mu

Cizre ve Yüksekovaya toki geliyor mu

Hükümet, PKK’nın harabeye çevirdiği Cizre, Sur ve Yüksekova’yı adeta yeniden inşa ediyor. Sur’da TOKİ’nin inşa ettiği bin konut hak sahiplerine teslim edilecek. Cizre ve Yüksekova’da yeni evler için düğmeye basıldı.

Sur Yapı Tam Evi Tam Zamanı kampanyası başladı! Şimdi yüzde 0,99 faiz ve yüzde 20 indirimle ev alma zamanı!

İstanbul ve Antalya’daki konut projelerini İlk Evim Konut Finansman Paketi kapsamında satışa sunmaya başlayan Sur Yapı, Tam Evi Tam Zamanı kampanyasını başlattı. İşte yüzde 0,99 faiz ve yüzde 20 indirim sağlanan o kampanyanın detayları...

Hazine arazileri için yeni düzenleme! Kiracılara öncelik, 5 taksit ve yüzde 20 indirim avantajı!

TBMM'ye sunulan torba teklif kapsamında, hazine gayrimenkullerinin kiralanmasına ve satışlarına düzenleme yapılıyor. Bu kapsamda kiracılara öncelik tanınması planlanırken, satışlarda da 5 taksit ve yüzde 20 indirim avantajı sunulması öngörülüyor...

Pluton Gayrimenkul Geliştirme Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Pluton Gayrimenkul Geliştirme Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Şişli'de Recep Yıldız tarafından kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldızlar Taşınmaz Yatırımı Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Halkalı'da 70 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız, Yaşar Yıldız ve Hüseyin Yıldız ortaklığında kuruldu.

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Çevresel Gürültünün Değerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasın Dair Dair Yönetmelik bugünkü 31712 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Bilgehan Parlak tarafından kuruldu.

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Biz Work Ofis Hizmetleri Ve Yönetim Anonim Şirketi Maslak Şubesi Sarıyer’de 50 bin TL yatırım bedeli ile Akın Arın tarafından açıldı. 

İstanbul'da konut fiyatları ve yüksek kiralar gündemden düşmüyor!

İstanbul'da konut fiyatları ve yüksek kiralar gündemden düşmüyor. İPA tarafından yapılan bir ankette katılımcıların yüzde 35,5’i “Gündemimizde konut ve kira fiyatlarındaki artış var” dedi.

MESA Çengelköy Bosphorus'ta 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı!

MESA imzasıyla İstanbul Çengelköy'de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesi Temmuz ayında satışa çıktı. Projede, 60 ay vade ve yüzde 0.99 faiz fırsatı sunuluyor.

Cizre ve Yüksekovaya toki geliyor mu Haberi

Cizre ve Yüksekovaya toki geliyor mu

Hükümet, PKK’nın harabeye çevirdiği Cizre, Sur ve Yüksekova’yı adeta yeniden inşa ediyor. Sur’da TOKİ’nin inşa ettiği bin konut hak sahiplerine teslim edilecek. Cizre ve Yüksekova’da yeni evler için düğmeye basıldı.


Terör örgütü PKK'nın Güneydoğu'da zarar verdiği Cizre, Yüksekova ve Sur ayağa kaldırılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bin konutu hak sahiplerine teslim etmeye hazırlanıyor. Cizre ve Yüksekova'da, TOKİ'nin tahsis edeceği evler ile vatandaşların evleri arasında fiyat farklarının yüksek olmaması için çalışma yürütülüyor.


SUR'DA BİN KONUT

Sur'da yıl sonuna kadar TOKİ'nin inşa ettiği bin konut hak sahiplerine teslim edilecek. Suriçi'nde ise önümüzdeki ay temel atma törenini gerçekleştirmeyi planlayan hükümet, bölgeye Diyarbakır mimarisine özgü evler yapacak. Yeni yapılan evlerde avlu, geniş ve açık çatı, işlemeli sokak kapıları, cumba ve kemer gibi yapılara...