27 / 04 / 2024

CLK Akdeniz Elektrikten indirimli elektrik fırsatı

CLK Akdeniz Elektrikten indirimli elektrik fırsatı

Antalya, Burdur, Isparta illerinin enerji tedarik şirketi CLK Akdeniz Elektrik, sağladığı indirimli elektrikle vatandaşlara destek veriyor.

CLK Akdeniz Elektrik'ten indirimli elektrik fırsatı!

Antalya, Burdur, Isparta illerinin enerji tedarik şirketi CLK Akdeniz Elektrik, sağladığı indirimli elektrikle vatandaşlara destek veriyor.

Antalya Demre'de elektrik kabloları yer altına alınıyor!

Antalya’nın Demre ilçesinde CLK Akdeniz Perakende Satış A.Ş. tarafından, tehlike ve kesinti yaşanmasına neden olan elektrik hatları yer altına alınmaya başladı.

Yeşilova'yı su bastı!

Yeşilova Mahallesi'nde trafo yenileme için gece yarısı bölgeye intikal eden CLK Akdeniz şirketi iddiaya göre ruhsatsız kazı yapıp yolun altından geçen su borusunu patlatınca sokakları su bastı ve 7 saat boyunca su kesintisi yaşandı.

Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Akdeniz Doğu Baseninde 4.5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.Sarsıntı 15.00 kilometre derinlikte gerçekleşti.

JCR'den Akdeniz İnşaat'a yüksek derecede yatırım yapılabilir notu!

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.'yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek, uzun vadeli ulusal notunu yükseltti.

JGR Akdeniz İnşaat'a yatırım için yüksek not verdi.

Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesindeki Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetlerini yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi. Akdeniz İnşaat'a yatırım için yüksek not verdi.

Akdeniz’deki beş termik santral için iptal davası başvurusu yapıldı!

Akdeniz’deki beş termik santral için iptal davası başvurusu yapıldı. Adana'da Bazı meslek örgütleri ve sivil toplum kuruluşları,, doğu Akdeniz’deki beş termik santral için lisans iptali davası açılması başvurusunda bulundu.

Ramazan Bayramı'nda Ege ve Akdeniz otellerinde yer kalmadı!

Ramazan ayı sebebiyle iç turuzimde yaşanan düşüş, bayramla birlikte en hareketli zamanlarını yaşacak. Tatilcilerin en fazla ilgi gösterdikleri Akdeniz ve Ege kıyılarındaki otellerde Ramazan Bayramı ve sonrasında yer kalmadı

Salih Gökçe : Akdeniz Arıtma Tesisi 2 ay içinde çözülecek!

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde sinekle mücadele, Akdeniz Arıtma Tesisi, Yaban Hayatı, Mania Planı ve Çukurova'daki dava konusu arsalar görüşüldü. Meclisi İMO'nun ilgili komisyonu da izledi

Selçuk-1 Akdeniz'in sualtı tarihini gün yüzüne çıkaracak!

Türkiye'de ilk kez sualtı arkeoloji araştırmaları alanında faaliyet gösterecek Selçuk Üniversitesi (SÜ) Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi Sualtı Kazı ve Araştırma Gemisi Selçuk-1, Akdeniz'e açıldı.

Kadir Topbaş, Akdeniz Belediyeler Forumu’na davet edildi!

Napoli Belediye Başkan Yardımcısı Alessandro Fucito, İtalyan Belediyeleri Ulusal Birliği’nin (ANCI) düzenleyeceği Akdeniz Şehirleri Forumu için UCLG Başkanı Dünya Yerel Yönetimler ve Belediyeler Birliği) Kadir Topbaş’tan destek istedi.

Lütfi Elvan: Akdeniz Sahil Yolu bölünmüş yol haline getirilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 487 kilometrelik Akdeniz Sahil Yolu'nun bölünmüş yol haline getirileceğini belirterek, "Yüz akımız Akdenizimizin yol çilesini bitiriyoruz. Akdeniz'in iki yakasını bölünmüş yolla birbirine bağlıyoruz"

Akdeniz limanlarında yıllık ortalama 900 bin yolcu hedefleniyor!

2013 Kruvaziyer Sektör Raporu yayınlanmak için gün sayıyor. Raporda Türkiye’nin 24 limanı için 24 ayrı iş planı çıkarıldı, genel strateji belirlendi. Sektörün hedefi, önemli bölgelerde liman başına Akdeniz ortalaması olan yıllık 900 bin yolcuyu yakalamak.

CLK Akdeniz Elektrikten indirimli elektrik fırsatı Haberi

CLK Akdeniz Elektrikten indirimli elektrik fırsatı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun 2016 yılı için serbest tüketici limitini 3600 kWh olarak belirlemesinin ardından, serbest tüketici olarak değerlendirilen aboneler elektriği, CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş'den indirimli olarak temin edebilecek. CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş Genel Müdürü Halit Bakal, aylık elektrik faturası yaklaşık 120 TL ve üzerinde olan abonelerin indirimli elektrik kullanma hakkına sahip olduğunu ifade etti. 


Sabah...