26 / 04 / 2024

Çok katlı yapı sınırı

Çok katlı yapı sınırı

Çok katlı yapılar TBMM'de konu oldu. CHP'li Ömer Fethi Gürer, kentlerdeki çok katlı yapılara sınırlama getirilmemesine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Çok katlı binalardan kaçanlar çelik ev alıyor! Çelik evlere talep gittikçe yükseliyor!

Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya, vatandaşın çok katlı evlerden kaçtığını ve çelik evleri tercih ettiğini açıkladı.

Balıkesir'de 7 katlı 'gökdelen otel' için itiraz: Çok katlı imarlaşmanın yolu açılır! 

Balıkesir Burhaniye'de yapılması planlanan 7 katlı otel inşaatına tepkiler peş peşe geliyor. Burhaniye Çevre Platformu, açılan iptal davasının ikinci keşif çalışmasına katıldı ve önemli açıklamalar yapıldı. 

İşte 2022’nin en çok satan oyunu! İşte geçtiğimiz yılın en çok satan yapımları!

2022’nin en çok satan oyunu belli oldu! Call of Duty: Modern Warfare 2, resmi olarak 2022'nin en çok satan oyunu olmayı başardı. İşte 2022’nin en çok satan yapımları…

Bankalardan şok karar! Yapı Kredi, Garanti, Kuveyt Türk, ING, TEB, QNB tek tek açıkladı! Duyanlar küçük dilini yuttu

Bankalardan şok karar geldi. Yapı Kredi, Garanti, Kuveyt Türk, ING, TEB, QNB arka arkaya açıkladı. Bu son dakika kararını duyanlar küçük dilini yuttu...

Düzce'de yatay kentleşme modeliyle yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi!

17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 tarihlerinde meydana gelen depremle sarsılan Düzce'de yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi...

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binanın yıkımı tamamlandı!

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'da hayata geçirilen kentsel tasarım projesi dahilinde çok katlı bir binanın yıkımı daha gerçekleşti. 

Bursa Hanlar Bölgesi'nde çok katlı binalar yıkılıyor! 

Bursa'da hayat geçirilen kentsel dönüşüm projesi çalışmaları dahilinde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı'nda çok katlı binalar ortadan kaldırılıyor. 

Gayrimenkulde çok katlı yapılar tarih oluyor!

Pandemiyle beraber neredeyse tüm sektörlerde daha sağlıklı, çevreci, ekonomik ve fonksiyonel ürünlere geçiliyor. Gayrimenkul sektöründe de trendler değişiyor, çok katlı yapılar tarih oluyor!

Karaköy'deki 45 yıllık çok katlı otopark yıkılacak!

Beyoğlu'nun Karaköy semtindeki 45 yıl önce inşa edilen çok katlı otoparkın yıkılacağı açıklandı. Yıkımına 2022 yılında başlanması planlanan otopark Karaköy Meydanı kapsamına alınacak.

Adana 5 Ocak Stadyumu'nun yerine millet bahçesi mi yapılacak?

Adana şehir merkezinde konumlanan ve 1938'de hizmete alınan stadyum 5 Ocak Stadyumu'nun yerine AVM inşa edilmesi veya çok katlı yapılaşmalar için uygun hale getirilmesi tartışmalara neden oldu. Bu alanda AVM yapılması ve alanın yapılaşmaya açılması engellendi. Peki stadyumun yerine ne yapılacak?

İsrail, Gazze'deki çok katlı binaları vuruyor!

İsrail'in, abluka altındaki Gazze saldırılarında sivillerin oturduğu çok katlı yapıları hedef alarak, direniş güçlerinin iradesini düşürmeye ve savaşı bir an evvel kazanmaya çalıştığına dikkat çekiliyor.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı İmamoğlu, Ataköy-İkitelli Metro Hattı test sürüşü videosunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak "İstanbul, dünyanın aynı anda en çok metro yapılan şehri oldu" dedi. 

İzmir’de ‘zayıf zemin’ raporlu araziye çok katlı imar izni iddiası!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, İzmir’in depremin acılarını ve yaralarını sarmadan yeni zayıf zemin imar skandallarına tanık olduğunu belirtti. Beko, Çınarlı’da eski Karayolları arazisine verilen imardan sonra Buca İnönü Mahallesi’nde de zayıf zemin raporlu araziye çok katlı imar izni verilmesine

Çok katlı yapı sınırı Haberi

Çok katlı yapı sınırı



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kentlerdeki çok katlı yapılara sınırlama getirilmemesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, sorularını Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye iletti.


Gürer, Bakan Özhaseki'ye "Kentlerde çok katlı yapılar ile oluşan rağmen neden sınırlama getirilmemektedir?" diye...