19 / 04 / 2024

Çolakoğlu Metalurji

Çolakoğlu Metalurji

2011 yılı Ekim ayında müteahhitlerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a demir fiyatlarını şikayet etmesi üzerine Rekabet Kurulu devreye girmişti

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya taşınıyor!

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen eşi Ozan Çolakoğlu, Londra'ya taşınma kararı aldı. 

Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı!

Sektördeki 22 seneyi aşkın deneyimiyle göz dolduran Yunus Çolakoğlu 3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atandı...

Yunus Çolakoğlu kimdir?

3S Kale Holding’te Gayrimenkul Direktörlüğü’ne atanan Yunus Çolakoğlu kimdir? Yunus Çolakoğlu hangi görevlerde bulundu?

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Desıgn Group Mimarlık İnşaat Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özge Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Reklam Petrol Orman Ürünleri Paz.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Kozmetik Temizlik İnşaat Malzemeleri Reklam Petrol Orman Ürünleri Paz.Tic.Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL Özcan Çolak tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!                    

Çolakoğlu Yıldız İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yıldız tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Mesken İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çolak ve Sadık Çolak tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Perakende Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Perakende Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çolak, Ayşe Çolak ve Murat Çolak ortaklığında kuruldu.

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi kuruldu!

SYS Çolakoğlu Yapı Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Çolak tarafından kuruldu. 

Çolakoğlu Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Yılmaz tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Grup Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çolakoğlu tarafından kuruldu. 

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu Londra'ya yerleşti!

2016 yılında evlenen Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, Londra’ya yerleşti. Önce ev kiralayan çift, ardından da oğulları Azur’u anaokuluna yazdırdı.

Çolakoğlu Metalurji Haberi

Çolakoğlu Metalurji

2011 yılı Ekim ayında müteahhitlerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a demir fiyatlarını şikayet etmesi üzerine Rekabet Kurulu devreye girmişti. Türkiye'nin önde gelen 9 demir-çelik üreticisi Rekabet Kurulu'nca mercek altına alınmıştı. Rekabet Kurulu'nun 9 Şubat tarihinde aldığı gerekçeli karar ile 9 demir-çelik üreticisi hakkında 'iddialara yönelik olarak soruşturma açılmasına gerek olmadığı' duyuruldu.

Müteahhitler ile demir-çelik üreticileri arasında geçtiğimiz ekim ayında fiyat nedeniyle yaşanan gerginlikte son noktayı Rekabet Kurulu koydu. Rekabet Kurulu'nun 9 Şubat tarihinde aldığı gerekçeli karar ile 9 demir-çelik üreticisi hakkında 'iddialara yönelik olarak soruşturma açılmasına gerek olmadığı' duyuruldu.

2011 yılı Ekim ayında müteahhitlerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a demir fiyatlarını şikayet etmesi üzerine Rekabet Kurulu devreye girmişti. Rekabet Kurulu, Çolakoğlu Metalurji, Diler Demir Çelik, Ekinciler Demir...