25 / 04 / 2024

Concord İstanbul kampanyası

Concord İstanbul kampanyası

Kadıköy Concord İstanbul ödemeleri yüzde 0,25 faizle 48 ay vade şeklinde yapılıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme seçenekleri!

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme seçenekleri arasında yüzde 0,39 faizle 60 ay vade imkanı yer alıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek olan proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul Kadıköy fiyat!

Teknik Yapı Concord İstanbul Kadıköy fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Peşinde yüzde 12 indirim fırsatı sunan proje 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme seçenekleri!

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme seçenekleri arasında peşinde yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor. Dairelerin ilk etapta 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi öngörülen proje Teknik Yapı imzası taşıyor.

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut!

Kadıköy Concord İstanbul satılık konut tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler mevcut. Teslimlerin 1. etapta Aralık 2016 tarihinde gerçekleşeceği projede satışlar devam ediyor.

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları!

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları dairelerin metrekarelerine göre farklılık gösteriyor. Toplam 1.175 adet dairenin yer aldığı proje 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Concord İstanbul Evleri fiyatları!

Concord İstanbul Evleri fiyatları 384 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Peşinde yüzde 12 indirim imkanı sunan proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de inşa ediliyor.

Kadıköy Concord İstanbul ev fiyatları!

Kadıköy Concord İstanbul ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. E-5, metrobüs ve metro bağlantısı bulunan proje 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Concord İstanbul kampanyası!

Concord İstanbul kampanyası kapsamında 50 ay 0 faiz avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı konut seçenekleri sunuluyor.

Concord İstanbul ödeme koşulları!

İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde inşa edilen Concord İstanbul Konutları kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ediliyor. Proje 2 etap halinde yükseliyor. İşte Concord İstanbul ödeme koşulları...

Evora İstanbul ve Concord İstanbul'da yüzde 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Teknik Yapı Evora İstanbul ve Concord İstanbul projelerinde hemen taşın kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, yüzde 15 indirim, yüzde 50 peşin, kalanı 36 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. 

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme kampanyası!

Fikirtepe Concord İstanbul ödeme kampanyası kapsamında 100 ay vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Concord İstanbul Evleri ödeme koşulları 2016!

Concord İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında 100 ay sıfır faiz kampanyası başladı. Concord İstanbul'da daireler 541 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Fikirtepe Concord İstanbul'da 100 ay 0 faiz!

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen ve Teknik Yapı imzası taşıyan Concord İstanbul projesinde 100 ay 0 faiz kampanyası bulunuyor...

Concord İstanbul ödeme kampanyası 2016!

Concord İstanbul ödeme kampanyası kapsamında 100 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Concord İstanbul fiyatları 541 bin TL'den başlıyor...

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası!

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul kampanyası!

Teknik Yapı Concord İstanbul kampanyası kapsamında 60 ay vade fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen daireler yer alıyor.

Teknik Yapı'dan düşük faiz kampanyası!

Teknik Yapı, Ramazan ayına özel Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için “düşük faiz”, “peşinat öteleme” ve “indirim” fırsatlarından oluşan üçlü bir avantaj kampanyası başlattı.

Kadıköy Concord İstanbul kampanyası!

Kadıköy Concord İstanbul kampanyası kapsamında 36 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Teslimlerin ilk etapta 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği proje Teknik Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Concord İstanbul'da bahar kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'deki Concord İstanbul'un ikinci etap satışlarında bahar kampanyası başlattı. Haziran ayına kadar sürecek kampanya kapsamında 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan ikinci etaptaki rezidans daireler yer alıyor.

Concord İstanbul 2.etapta lansmana özel yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı, toplam 553 daire ve 10 ticari üniteden oluşan Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında Bahar Kampanyası başlattı. Haziran ayma kadar sürecek kampanyada lansman fiyatlarıyla yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz avantajı sunuluyor.

Fikirtepe Concord İstanbul 2. Etap'ta bahar kampanyası başladı!

İSTANBUL'UN kentsel dönüşüm bölgelerinden olan Fikirtepe'de Concord İstanbul'u hayata geçiren Teknik Yapı, projenin ikinci etabında bahar kampanyasına başladı. Kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat ve 50 aya kadar sıfır faiz seçeneği sunuyor.

Concord İstanbul'da yüzde 10 indirim kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de inşaatı devam eden Concord İstanbul projesinde haziran ayına kadar sürecek bahar kampanyası çerçevesinde yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz ya da yüzde 10 peşinat uygulayacak.

Concord İstanbul kampanyası Haberi

Concord İstanbul kampanyası

Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen Concord İstanbul Evleri İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Fikirtepe'de inşa ediliyor. Proje 1.175 adet konuttan oluşuyor. 


Kadıköy Concord İstanbul ödemeleri kapsamında peşinde yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teknik Yapı imzası ile yükselen projede 1+1 daire fiyatları 467 bin 400 TL'den başlıyor. 


Concord İstanbul Fikirtepe'de kapalı otopark, fitness merkezi, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları, buhar odası gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Concord İstanbul Residence'de 1. etap teslimlerinin Aralık 2016, 2. etap teslimlerinin Aralık 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor.


Kadıköy Concord İstanbul ödemeleri!

Teknik Yapı Concord İstanbul'da yüzde 25 peşinatın yüzde 10'u sözleşme sırasında,...