18 / 04 / 2024

çorum toki başvuruları ne zaman bitecek

çorum toki başvuruları ne zaman bitecek

TOKİ Çorum Merkez Konutları'nda yer alan toplam 4 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Çorum Merkez başvurusu fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Çorum Uğurludağ TOKİ başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Uğurludağ 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular sona eriyor.

Çorum Kargı 2. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kargı projesinde toplam 50 adet konut bulunuyor. Projede yer alan daireler için başvurular bugün başladı.

TOKİ Çorum Devane başvuruları!

140 konutluk TOKİ Çorum Devane projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Çorum Devane başvuruları...

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

TOKİ Çorum Merkez başvuruları için bugün son gün!

TOKİ Çorum Merkez başvuruları için bugün son gün. Satılık daire fiyatları 100 bin 758 TL'den başlangıç gösteren projede 11 bin 75 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Çorum Merkez başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Çorum Merkez'de yer alan 2+1 ve 3+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede konut fiyatları 110 bin 746 TL'de başlıyor. Peki TOKİ Çorum Merkez başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Çorum Merkez başvuruları başladı!

Aylık taksit ödemelerin 444,49 TL'den başladığı TOKİ Çorum Merkez Evleri'nde 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Çorum Merkez başvuruları başladı.

Çorum Merkez TOKİ başvuruları bugün başladı!

Daire fiyatının 112 bin 678 TL olarak belirlenen Çorum Merkez TOKİ Konutları'nda toplam 1 adet konut satışa sunuluyor. Çorum Merkez TOKİ başvuruları bugün başladı.

Çorum Merkez TOKİ başvuruları ne zaman?

Çorum Merkez TOKİ projesi kapsamında yer alan 1 adet konut başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Peki Çorum Merkez TOKİ başvuruları ne zaman?

TOKİ Çorum Merkez başvuruları ne zaman?

Daire fiyatının 112 bin 678 TL olarak belirlenen TOKİ Çorum Merkez Konutları'nda 1 adet ev satışa sunuluyor. Peki TOKİ Çorum Merkez başvuruları ne zaman?

Çorum İskilip TOKİ başvuruları!

TOKİ ve İskilip Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ İskilip Evleri başvuruları uzatıldı. TOKİ İskilip Evleri başvuruları 14 Ağustos 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar kabul edilecek.

TOKİ Çorum Merkez başvuruları bugün başladı!

TOKİ Çorum Merkez alt gelir grubu projesi kapsamında toplam 4 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Çorum Merkez başvuruları bugün başladı.

çorum toki başvuruları ne zaman bitecek Haberi

çorum toki başvuruları ne zaman bitecek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Çorum Merkez 1. Bölge Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 4 adet alt gelir grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile ile en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. 


TOKİ   Çorum Merkez Evleri'nde 1 oda 1 salon daire tipi bulunuyor.


TOKİ Çorum Merkez başvurusu fiyatları!

30 Eylül 2015 tarihine kadar başvuruların devam edeceği  TOKİ Çorum Merkez Evleri fiyatları  38 bin 485 TL ile 45 bin 036  TL arasında değişiklik gösteriyor. 


Satış işlemlerinin T.C. Ziraat Bankası A.Ş’nin yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütüleceği TOKİ Çorum Merkez başvuruları bugün başladı.


TOKİ Çorum Merkez Konutları'nda 2 bin peşinatla konut sahibi olunabilmek mümkün.


Satış ilanı için tıklayın

Fiyat listesi için