24 / 04 / 2024

Coşkun Sabah boşandı mı

Coşkun Sabah boşandı mı

Coşkun Sabah, ayrılırsak intihar ederim dediği eşi Ceyda Sabah’tan 4 daire, 1 dükkân ve 2.2 milyon TL karşılığında boşandı.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

2022'de 574 bin 358 çift evlendi, 180 bin 954 çift boşandı! Türkiye'de evlenmeler de boşanmalar da arttı!

Türkiye'de geçtiğimiz sene evlenen çiftlerin sayısı 574 bin 358'e, boşanan çiftlerin sayısı da 180 bin 954'e ulaştı. İşte ayrıntılar...

Boşanmayı düşünenler dikkat! Ödenen para faiziyle geri alınacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), hileli boşanan çiftleri takibe aldı. Boşandığı eşiyle yaşamaya devam ettiği tespit edilen kişilere ağır yaptırımlar uygulanarak maaşı kesilecek, ödenen para faiziyle birlikte geri alınacaktır.

Boşandıktan sonra aile konutu şerhi konulabilir mi?

Aile konutu şerhi vatandaşların merak ettiği konular arasında yer alıyor. Eşinden ayrılanlar veya ayrılık arifesinde olanlar "Boşandıktan sonra aile konutu şerhi koydurabilir miyim?" sorusunun yanıtını araştırıyor...

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.

2020'de 487 bin 270 çift evlendi, 135 bin 22 çift boşandı!

Kovid-19 salgınının damga vurduğu 2020'de evlenen çiftlerin sayısı yüzde 10.1 ve boşanan çiftlerin sayısı da yüzde 13.8 düştü. Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2020 yılı evlenme ve boşanma istatistiklerini yayınladı. 

2019'da 541 bin 424 çift evlendi, 155 bin 147 çift boşandı!

TÜİK'in evlenme ve boşanma verilerini paylaşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, "TÜİK verilerine göre 2019'da evlenen çift sayısı 541 bin 424, boşanan aile sayısı ise 155 bin 147 kişi, yani yüzde 29 oranında artış var, bu korkunç bir rakam" dedi

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Coşkun Sabah boşandı mı Haberi

Coşkun Sabah boşandı mı

Coşkun Sabah,  Ceyda Sabah’tan 4 daire, 1 dükkân ve 2.2 milyon TL karşılığında boşandı. Coşkun Sabah yaptığı açıklamada anlaşmalı olarak boşandıklarını ve dört ay daha aynı evi paylaşacaklarını söyledi.


Tazminat parasını gönlünden koparak vereceğini dile getiren Sabah, "Bende mal çok. Neden dert ettiniz ki, bir daire bir dükkân satıp ödeyeceğim"...