25 / 04 / 2024

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah evi

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah evi

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah çifti arasında anlaşma sağlandı. Coşkun Sabah eşine tazminat olarak İstanbul’da 4 daire, 1 dükkan ve nakit 2,2 milyon TL vermeyi kabul ederken çiftin aynı evde yaşamaya devam edecek olmaları şaşırttı.

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir?

Esra Eczacıbaşı Coşkun kimdir? Esra Eczacıbaşı Coşkun kariyeri ve eğitim durumu nedir? Esra Eczacıbaşı Coşkun'un kim olduğu ve Esra Eczacıbaşı Coşkun'un hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Esra Eczacıbaşı Coşkun'un eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Troykent İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Troykent İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Ural ve Faruk Ural ortaklığında kuruldu.

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Kurs Ve Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Coşkun tarafından kuruldu.

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Coşkun İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Coşkun tarafından kuruldu.

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşar Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Coşar tarafından kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Coıs Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coıs Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Cafer Karakoç  Serhat Yılmaz tarafından kuruldu.

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Coşkun Kardeşler Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Hülya Soyer Kısmet Coşkun tarafından kuruldu.

Neolife Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neolife Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hazer, Coşkun Torun ve Mustafa Bahtiyar ortaklığında kuruldu.

Kvk Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kvk Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cihangir Coşkun Kubilay ve Mustafa Kefeli ortaklığında kuruldu.

Pana Yapı CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk'a asırlık hapis cezası talebi!

Yarım kalan inşaatlarıyla gündeme gelen Pana Yapı AŞ’nin eski yöneticileri hakkında dava açıldı. ‘Dolandırıcılık’ ve ‘örgüt kurmakla’ suçlanan 13 kişi arasında, firmanın eski CEO’su Kürşat Coşkun Ufuk da bulunuyor.

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah evi Haberi

Coşkun Sabah ve Ceyda Sabah evi

19 yıllık evliliklerine aldatma yüzünden bitirme noktasına getiren Ceyda Sabah ve Coşkun Sabah boşanma protokolünü imzaladı ve yollarını ayırdı.


Coşkun Sabah, eski eşine tazminat olarak İstanbul’da 4 daire, 1 dükkan ve nakit 2,2 milyon TL vermeyi kabul etti.


Anlaşmanın en ilginç detayı ise çiftin ayrıldıktan sonra aynı evde yaşayacak olması. İkili, aynı kattaki iki daireden oluşan evde...