26 / 04 / 2024

Çubuk Cezaevi kapandı mı

Çubuk Cezaevi kapandı mı

Yavuz Selim Mahallesi'nde 1950 yılında yapılan ve 2013 yılına kadar faaliyetini sürdüren Çubuk B Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Adalet Bakanlığı taralından kapatılmasının ardından, okul yaptırılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edild

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesine son rötuşlar!

Başrampaşa Belediye Başkarı Atila Aydıner, Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesinin tanıtım ve değerlendirme toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle bir araya geldi. Toplantıda Bayrampaşa Cezaevi projesine son rötuşlar yapılıyor..

Datça Cezaevi demokrasi müzesi mi olacak?

Cezaevi binası daha sonra bakımsızlıktan harabeye döndü. Çatısız, atıl halde bulunan Datça Cezaevi'nin restore edilerek demokrasi müzesine dönüştürülmesi istendi. Datça Cezaevi demokrasi müzesi mi olacak?

Güney Akım doğalgaz boru hattı projesi resmen kapandı!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Güney Akım doğalgaz boru hattı projesinin resmen kapandığını AB'ye iletti. Novak Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic ile telefonla görüştü.

Güney Akım resmi olarak kapandı!

Rusya Enerji Bakanı Aleksandr Novak, Güney Akım doğalgaz boru hattı projesinin resmen kapandığını AB'ye iletti. Novak Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Maros Sefcovic ile telefonla görüştü.

Diyarbakır cezaevi için müze çalışmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Kışanak, " Cezaevini belediyeye devredin " dedi Diyarbakır E Tipi Cezaevi'nin müzeye dönüştürülmesi için Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlık çalışması başlatıldı.

Diyarbakır Cezaevi'nin müzeye dönüştürülmesi için çalışma başlatıldı!

DİYARBAKIR Büyükşehir Belediyesi, 12 Eylül askeri darbesinin ardından adı işkencelerle gündeme gelen E Tipi Cezaevi' nin İnsan Hakları ve Yüzleşme Müzesi'ne dönüştürülmesi için çalışma başlattı.

Çubuk Belediyesi projelerde inceleme yaptı!

Konya Çubuk Belediyesi Proje Ekibi Konya'da belediyelerin yürüttüğü çalışmaları ve yatırımları yerinde inceledi. Projelerdeki incelemeler Çubuk Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma başkanlığında yapıldı...

Konya-Afyonkasarhisar karayolu ulaşıma kapandı!

KONYA'da önceki gün gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle Konya - Afyonkarahisar karayolu ulaşıma kapandı. Yolun Ilgın kesiminde yaklaşık 7 kilometre araç kuyııığıı oluştu..

Akseki-Seydişehir karayolu ulaşıma kapandı!

Antalya-Konya karayolu ulaşıma kapandı. İlçede dünden bu yana etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Antalya'yı Konya'ya bağlayan 1825 rakımlı Akseki-Seydişehir karayolunda, yoğun tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

Antalya-Konya karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı!

Sabah erken saatlerden itibaren başlayan ve merkezde 30 santimetreyi geçen kar yağışı, ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Kar nedeniyle Antalya'yı Konya'ya bağlayan bin 50 rakımlı Akseki-Seydişehir karayolu ile Akseki-İbradı karayolu ulaşıma kapandı.

Kütahya'ya yeni cezaevi yapılacak!

Kütahya'ya yeni cezaevi yapılacak. Kütahya Cumhuriyet Baş savcısı Atilla Aslan Kütahya'ya yeni Adalet Sarayından sonra yeni cezaevinin de verinin belirlenmesine yönelik çalışmaların tamamlandığı müjdesini verdi.

Çubuk-2 Barajına takviye!

Mevsim normallerinin altında gerçekleşen yağışlar ve kuraklık sebebiyle su seviyesi yüzde 5’e düşen Çubuk-2 Barajı’na takviye geliyor. Su taşıyacak olan hattın yapım çalışmaları devam ediyor.

Cevdet Yılmaz: Cezaevi inşaatlarının proje tutarı 2.8 milyar!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) üyeleri ile bir araya geldiği toplantıda, 2015 yılında yapılacak çeşitli cezaevi inşaatlarının proje tutarının 2 milyar 796 milyon lira olarak belirlendiğini söyledi.

Çubuk Cezaevi kapandı mı Haberi

Çubuk Cezaevi kapandı mı


Ankara'nın Çubuk ilçesinde kapatılan Çubuk Cezaevi yıkılarak yerine okul inşaatı başladı. Yavuz Selim Mahallesi'nde 1950 yılında yapılan ve 2013 yılına kadar faaliyetini sürdüren Çubuk B Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Adalet Bakanlığı taralından kapatılmasının ardından, okul yaptırılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığına tahsis edildi. Fiziki şartlarının yetersizliği ve mahalle arasında kalması gibi nedenlerle kapaülan ve yıkım çalışmasına başlanılan cezaevinin yerine aynı zamanda 32 derslik okul inşaatına da başlanıldı. Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Aslan, cezaevinin yıkılarak yerine okul yapılmasının ilçede önemli bir algı yarattığını söyleyerek, inşaat çalışması başlayan okulun 12 ay gibi kısa bir sürede eğitim- öğretim faaliyetine başlayacağım belirtti. Amaçlarının ilçenin eğitim seviyesini yükseltmek olduğunu kaydeden Arslan, "İlçemiz ve eğitim öğretim camiamız için yeni okulumuz hayırlı olsun. Bir zamanlar...