19 / 04 / 2024

çukurova Belediye Evleri Mahallesi

çukurova Belediye Evleri Mahallesi

Adana Çukurova Belediyesince, Belediye Evleri Mahallesi’nde yapılacak olan ancak birçok tartışmayı da beraberinde getiren ‘kentsel dönüşüm’ projesi jeoloji mühendislerinin gündem konusu oldu...

1952'de vali denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'ndaki belediye ucuz evleri kontrol edilmiş!

1952 yılında vali ve belediye başkanı denetimde! Koşuyolu ve Bağlarbaşı'nda yer alan belediye ucuz evleri kontrol ve teftiş etmiş.

Belediyeden KDV'den muaf arsa fırsatı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olan arsanın satış ihalesi 7 Haziran'da yapılacak.

Belediye'den KDV'den muaf arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı Adana Çukurova Belediyeevleri'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 1 Şubat 2023 tarihinde saat 16:00'da yapılacak.

Çukurova Belediyesi'nden imarlı arsa fırsatı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Çukurova Kurttepe'de yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 8 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çukurova Belediyesi'nden büyük fırsat! Konut alanı imarlı arsa satıyor!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana Kurttepe Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İmarlı arsaların satış ihalesi 29 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

Adana Çukurova Belediyesi 3 arsayı satıyor! 11.7 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana ili, Çukurova ilçesi, K.Ocağı ve Kurttepe mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Çukurova Belediyeevleri kentsel dönüşüm projesi ne zaman tamamlanacak?

9 defa Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı seçilen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Belediyeevleri Kentsel Dönüşüm Projesini bu dönem içerisinde tamamlamak istiyoruz" dedi.

Soner Çetin'den imar affı çıkışı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi hakkında yazılan iftira mektupları ve Uğur Mumcu Bulvarındaki 32 katlı bina başta olmak üzere imar konularında açıklamalarda bulundu.

Soner Çetin: Projeye aykırı inşaata izin vermem!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 6.9 büyüklüğündeki İzmir depremi nedeniyle inşaatların projeye uygun yapılmasının hayati önemini bir kez daha ortaya koyduğundan bahsederek, ''Projeye aykırı inşaata izin vermem” diye konuştu.

Çukurova'da 10.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Adana İli Çukurova Belediye Başkanlığı, Adana İli, Çukurova İlçesi, Huzurevleri Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Esenyurt'taki patlamada zarar gören evleri belediye onaracak!

Esenyurt’ta bir süredir birçok kurumun altyapı çalışması yürüttüğü sokakta yaşanan doğalgaz patlamasında zarar gören evleri belediye onaracak...

Çukurova'da 10.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Çukurova Belediye Başkanlığı K. Ocağı mahallesinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı.

Adana Belediye Evleri'nin kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Belediye Evleri Mahallesi'nde uzun süredir yapılamayan kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı eliyle vatandaşların arzu ettiği dokuya, ihtiyaçlara uygun şekilde kesin olarak çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

çukurova Belediye Evleri Mahallesi Haberi

çukurova Belediye Evleri Mahallesi

Çukurova Belediyesi'nin Sampaş A.Ş. ile ortak yürüttüğü Belediye Evleri Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirilmesi, orada ikamet eden vatandaşların imzasını bekliyor. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin halkın çok daha iyi hizmet alabilmesi için ‘Akıllı Kent’ konseptini Türkiye’ye ilk kez getiren profesyonel bir şirket olan Sampaş A.Ş. ile çalıştıklarını söyledi. Soner Çetin “Vatandaşlar öncelikle bir düşünsün, hangi anne baba çocuğunun güvenli, temiz, sağlam bir yerde büyümesini istemez. Çocuklarımızın geleceği için herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum” dedi. 

25 yılda harabeye döndü

Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Dr. Mehmet Tatar, "Vatandaşların kentsel dönüşümle ilgili çeşitli endişeler taşımasını anlıyorum fakat Belediye evleri Mahallesi orta şiddetli bir sarsıntıda çökme riski bulunmaktadır." dedi. Tatar, güney Adana’ya göre sağlam bir zemini olduğunu ancak bölgenin 25 yılda harabeye döndüğünü...