25 / 04 / 2024

Çukurova Tower satışları

Çukurova Tower satışları

Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Projede son 20 daire kaldı.

Çukurova Tower'da son 20 daire kaldı! 24 ay 0 faiz!

Kartal'daki projelerinden biri olan Çukurova Tower, ağustos sonunda teslime hazırlanıyor. Dokuz farklı tipte 253 konuttan oluşan Çukurova Tower, kalan son 20 dairesi için alıcılarını bekliyor.

Çukurova Tower'de 179 bin liraya stüdyo!

Son 24 daire için 24 ay sıfır faiz uygulaması başlatan şirket KDV'yi de üstleniyor. Çukurova Tovver'da, stüdyo daireler 179 bin lira, 1 + l'ler 254 bin lira, 2+ l'ler 454 bin lira, 3+l'ler ise 690 bin liradan başlıyor.

Çukurova Tower'da son 24 daire! 179 bin TL'ye!

İstanbul Kartal'da inşa edilen ağustos ayında teslim edilecek Çukurova Tower'da, Ramazan ayı ve bayramı boyunca geçerli olacak yeni kampanya ile son 24 daire için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Çukurova Tower'da 245 bin liraya 1+1! Peşinat teslimde!

Yüzde 90’ı yeşil alana ayrılan ve çevreci konseptiyle öne çıkan projede, peşinatı teslimde ödeyerek ya da banka kredisini bir yıl sonraya erteleyerek ev sahibi olmak mümkün.

Çukurova Tower'da son daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da kalan son daireler için satış süreci devam ediyor. Projede fiyatlar 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower'da son daireler satışta!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile projede ev sahibi olunabiliyor..

Kartal Çukurova Tower fiyat 2018!

Kartal'da hayata geçirilen Çukurova Tower'da hemen teslim daireler 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor..

Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı!

45 katlı tek blok şeklinde yükselen Nidya Tower projesi  229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı..

Nidya Tower'da ön satışlar başladı!

Güray Group tarafından hayata geçirilen Nidya Tower'da ön satışlar başladı. Nidya Tower Sheraton Otel projesinin 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Çukurova Tower’da son 9 daire satışta!

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen Çukurova Tower’daki son 9 dairesini avantajlı fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, 253 konuttan meydana geliyor.

Almina Tower satışa çıktı! Fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

Esenyurtta hayata geçirilen Almina Tower projesi 27 kat, 205 konut ve 21 ticari alandan oluşuyor. Satışların başladığı projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlayarak yükseliyor..

Babacan Premium'da ikinci etap satışlar başladı!

Babacan Holding tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen ve 6 bloktan oluşan 'Babacan Premium'un ikinci etabı 'Babacan Premium Tower’da satışlar başladı.

Esenyurt Almina Tower satılık!

Esenyurt Almina Tower projesinde satışlar Eylül ayında başlayacak. Esenyurt Almina Tower projesinde daire fiyatları 200 bin liradan başlıyor...

Aris Grand Tower satış ofisi!

Aris Grand Tower satış ofisi telefon numarası 444 2320 olarak belirtiliyor. Satışların Mart ayında başlayacağı projede konutların alanları 70 ile 170 metrekare arasında değişiyor.

Kartal Çukurova Tower iletişim!

Kartal Çukurova Tower iletişim için 0216 517 55 55 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 36 katlı tek blok halinde inşa edilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Kartal Çukurova Tower satış ofisi!

Kartal Çukurova Tower satış ofisi ile 0216 517 55 55 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Toplamda 253 adet daireden meydana gelen proje 7 bin 68 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Çukurova Tower satışları Haberi

Çukurova Tower satışları

Merkezi lokasyonu, çevreye dost konsepti, deniz ve Adalar manzarası ile Kartal'ın gözde projelerinden biri olan Çukurova Tower, Ağustos sonunda teslime hazırlanıyor.


36 katlı bir rezidans projesi olan, çeşitli büyüklükte ve özellikte dokuz farklı tipte 253 konuttan oluşan Çukurova Tovver, son 20 dairesi için alıcılarını bekliyor. 

Çukurova Gayrimenkul tarafından düzenlenen kampanya ile Çukurova Tovver'da son daireler için 24 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 


Anayurt 


www.cukurovatower.com               

0216 517 55...