19 / 04 / 2024

Cura Hotel açıldı mı

Cura Hotel açıldı mı

Çanakkale il merkezinde Troya Caddesinde Anadolu Hastanesi’nin yan tarafında yapılan ve yaklaşık 6 milyon TL’yi malolan “Cura Hotel” hizmete girdi.

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Karakoç tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World İstanbul Hotel Şubesi bugün Beyoğlu'nda 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi açıldı!

Elit Turizm Yatırım Anonim Şirketi Elite World Asia Hotel Şubesi Maltepe'de 45 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Elik tarafından açıldı.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi açıldı!

Şenocak Dış Ticaret Ve Turizm Sanayi Limited Şirketi Golden Cıty Hotel Şubesi Beyoğlu’nda 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Sezayi Şenyuva ve Umut Egemen Şenyuva tarafından açıldı.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Comfort Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultanıa Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Romance Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Olımpıyat Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı. 

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi açıldı!

Yaşmak Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi The Soul Hotel İstanbul Şubesi 6 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yallagöz tarafından açıldı.

Büyükdağ Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi The Charm Hotel Şubesi açıldı

Büyükdağ Otomotiv Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi The Charm Hotel Şubesi Fatih’te 13 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Fadıl Büyükdağ tarafından açıldı.

BN Hotel Thermal Mersin'de açıldı!

BN Hotel Thermal Mersin'in İçmeler bölgesinde hizmete açıldı.  Otel Adana Havalimanı'na 45 dakika mesafede bulunuyor. 

Radisson Hotel City Centre Odesa açıldı!

Merakla beklenen Radisson Hotel City Centre Odesa, Radisson Otel Grubunun Ukrayna'da faaliyet gösteren ve gelişim aşamasındaki 7. oteli olarak açıldı.

Cura Hotel açıldı mı Haberi

Cura Hotel açıldı mı


Çanakkale il merkezinde Troya Caddesinde Anadolu Hastanesi’nin yan tarafında yapılan ve yaklaşık 6 milyon TL’yi malolan “Cura Hotel” hizmete girdi.


Çanakkaleli Cura ailesinden Nilgün Gökser ve Nil Mercan isimli 2 kardeşin çabaları ile yapılan 5 katlı, 38 odalı ve 76 yatak kapasiteli otel yaklaşık 6 milyon TL’ye maloldu.


Cura ailesinden Nilgün Gökser ve Nil Mercan Çanakkale turizmine yeni bir soluk getirecek otel projesinin yıllardır akıllarında olduğunu belirterek; “Babamız Hüseyin Cura’nın en büyük arzusu bir otel yapıp bunu işletmekti. Ancak işlerinin yoğunluğu sebebiyle bunu kendisi yapamadı. İnşaatın yapıldığı bu yer bize aitti. Bizler de iki kardeş olarak babamızın arzusunu bu oteli yaparak yerine getirdik. Bu yerin parasını da buna dahil edersek bu yatırım yaklaşık 6 milyon TL’lik bir yatırım oldu” dediler.


OTELİN İÇ...