18 / 04 / 2024

Dağhan Yatırım

Dağhan Yatırım

Dağhan Yatırım İşletme Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Banu Vargı Tümay, Murat Aslan, Onurhan Homriş ve Osman Buğrahan Ses tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi yatırım aracı, ne kadar kazandırdı?

Altını ve doları olanlar ya da borsaya yatırımı yapanlar bu hafta hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ediyor. Peki bu hafta en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar altını, doları bırakıp ona koşuyor! Artık o da bir yatırım aracı!

Dolar ve altından sonra o da yatırım aracı haline geldi. İşte yatırımcıların düşünebileceği o yatırım aracı!

Peker GYO İspanya'da yeni yatırım modeliyle konut geliştirecek!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım hedeflerini paylaştı. Avrupa’da sürekli iş hacmini artıran şirket, yatırım lokasyonlarına İspanya’yı da dahil etti.

Altın da değil dolar da! O yatırım araçları enflasyona kafa tuttu! Getirisi bir yılda yüzde 29 oldu!

Altın ve dolar bilinen en ünlü yatırım araçlarındandır. Ancak o yatırım araçları enflasyona bile kafa tuttu. İşte detaylar!

Dolar kurunda bir ilk yaşanıyor! Dolara yatırım yapanlar dikkat!

Doları olan ya da dolara yatırım yapacak olanlar için önemli bir haber geldi. İşte detaylar!

Gayrimenkule yatırım yapmak isterken 4 milyon TL dolandırıldı!

Almanya'da bir yaşam süren Nazif Kardeş, Sakarya'da gayrimenkul yatırımı yapmak isterken yaklaşık 4 milyon TL civarında parasını kaptırdığını iddia etti. Kardeş danışmanlık ve gayrimenkul firması hakkında suç duyurusunda bulundu.

Devremülk yatırımında nelere dikkat edilmeli?

Türkiye'de çok sayıda vatandaş yatırım amaçlı devremülk alıyor. Fakat çoğu zaman bu yatırımlar büyük mağduriyetle sona eriyor. Peki, devremülk alırken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Trabzon'da yeni konut yatırımı hızlanmalı!

Trabzon’da 21 senedir faaliyette bulunan Saral Gayrimenkul’un sahibi Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalar yaptı. Sektörü değerlendiren Semih Sarıalioğlu, Trabzon'da konut yatırımı için imkanların ve fırsatların artış gösterdiğini dile getirdi.

İstanbul'da gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler dikkat! 

İstanbul'da ulaşım zorluğu nedeniyle raylı sistemlerinin çoğunluklu olduğu bölgelerde ev ve kira fiyatları bir hayli arttı. Bu bölgelerde yatırım yapan vatandaşlar kira konusunda kazançlı oluyor. 

Körfez ülkeleri Avrupa'da gayrimenkule yatırım yapıyor!

Ortadoğu Araştırmaları Merkezi'nin (ORSAM) raporuna göre; Körfez ülkeleri Avrupa'da en çok gayrimenkul alanında yatırım yapıyor. 

Konut iyi bir yatırım mı?

Konut yatırımı yapmak mantıklı mı? Son dönemlerde gayrimenkul, ağırlıkla da konut yatırımının yerinde bir tercih olup olmayacağı sorusu araştırılıyor...

Antalya'da gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgeler!

Türk Emlak Haber Ajansı Antalya Bölge Temsilcisi İlker Ay, Türkiye'nin turizm kentlerinden Antalya'nın gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgelerini sıraladı.

Bursa’da 2020 yatırım yılı olacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Ulaştırma Bakanlığı’nın yanı sıra Bursa Büyükşehir bütçesinden yapılacak projelerle 2020 yılının tam bir yatırım yılı olacağını söyledi

Dağhan Yatırım Haberi

Dağhan Yatırım

Dağhan Yatırım İşletme Turizm Ticaret Anonim Şirketi, Banu Vargı Tümay, Murat Aslan, Onurhan Homriş ve Osman Buğrahan Ses tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 4 Mart'ta kurulan Dağhan Yatırım İşletme Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu: Her türlü temel ve iksal kazıkları (fore vibreks çakma) mini kazık enjeksiyon ve jet grauting zemin stabilizasyonu zeminde geçirimsiz perde oluşrurmak yer altında her türlü zeminde diafram duvarları yapmak zemin ankarajları ve jeolojik jeofizik etütler yapmak ve sondaj kuyuları açmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dağhan Yatırım İşletme Turizm Ticaret Anonim Şirketi adres: Kozyatağı, Bayar Caddesi, Gülbahar Sokak, KVK Plaza, No:14, Kat:...