26 / 04 / 2024

DAP Yapı emlak konut Acıbadem projesi

DAP Yapı emlak konut Acıbadem projesi

Emlak Konut GYO’nun Validebağ arsası ihalesini 18 Eylül 2015 tarihinde kazanan DAP Holding, Emlak Konut GYO ile sözleşme imzaladı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz; “ Acıbadem’de herkesin hayran kalacağı bir proje geliştireceğiz” dedi.

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy projesinin değeri belli oldu!

Dap Yapı Ormanköy Çekmeköy projesinin mevcut durum değeri 890 milyon 404 bin TL, projenin mevcut durumuyla Emlak Konut GYO A.Ş. payına düşen değeri 421 milyon 380 bin 100 TL, projenin tamamlanması durumundaki bugünkü değeri 1 milyar 613 milyon 825 bin 803 TL oldu. 

DAP Yapı Levent projesinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Sarıyer'de yer alan parsellerin değerleme raporu yayınlandı. Parsellerde Emlak Konut GYO güvencesi ve DAP Yapı imzasıyla bir proje inşa edilecek.

Emlak Konut Çekmeköy ihalesini DAP Yapı kazandı!

Toplam arsa alanı 155 bin 56 metrekare, toplam inşaat alanı 87 bin 509 metrekare olan Emlak Konut Çekmeköy Taşdelen arsa ihalesini 355 milyon 552 bin TL teklifle DAP Yapı kazandı...

Galatasaray Riva arazisine en yüksek teklif DAP Yapı'dan!

Emlak Konut İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu bugün gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi 1 milyar TL ile DAP Yapı'nın sahip olduğu Eltes İnşaat verdi.

Dap Yapı Validebağ Konakları güncel fiyatları 2017!

DAP Yapı'nın Validebağ Konakları'nda 368 adet lüks daire ve dükkan yer alıyor. Validebağ Konakları da Emlak Konut kampanyasına katıldı. İşte Dap Yapı Validebağ Konakları güncel fiyatları 2017...

Dap Yapı Altunizade'de 319 lüks konut yapacak!

Dap Yapı, Emlak Konut ihalesi ile aldığı İstanbul Altunizade arsasında 1+0'dan 6+1'e uzanan çeşitlilikte daire tiplerinin yer aldığı 319 lüks konut yapacak. 17 dönümlük Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan arsada 810 milyon lira değerinde proje inşa edilecek.

Dap Yapı Acıbadem projesine ruhsat çıktı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında Hava Lojmanları'na inşa edilecek Dap Yapı'nın Acıbadem projesine ruhsat çıktı. Projede kapsamında 307 konut ve 48 ticari ünite yer alacak.

DAP Yapı İstMarina’nın AVM etabı lanse edildi!

DAP Yapı ve TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO A.Ş. iş birliği ile Kartal sahilinde geliştirilen İstMarina projesinde yer alacak AVM etabının lansmanı yapıldı.

DAP Yapı ‘Hababam’ sıcaklığını Acıbadem’e taşıyacak!

Dap Yapı, Validebağ Korusu’nun karşısında aldığı arazinin Emlak Konut payı olan 406 milyon 215 bin liranın taahhüt edilen yüzde 20’sini ödedi. İşte arazide yapılacak proje...

DAP Yapı en çok satışını İstmarina ile yaptı!

Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak açıkladığı"satış raporunda Ekim ayı verileri belli oldu. Rapora göre, DAP Yapı'nın Kartal'daki projesi İstmarina, Ekim ayının şampiyonu oldu.

DAP Yapı basın toplantısı 27 Kasım'da!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın ev sahipliğinde, satışa çıkarılan İstMarina Ofis ve DAP Yapı projelerinin değerlendirileceği emlak editörlerine yönelik basın sohbet toplantısı 27 Kasım Cuma günü gerçekleşecek.

Validebağ Dap Yapı Acıbadem Evleri iletişim!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilecek olan proje 17 bin 237 metrekare alanda hayata geçirilecek. Validebağ Dap Yapı Acıbadem Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 43 46 olarak belirlendi.

Dap Yapı Acıbadem projesi!

Dap Yapı Acıbadem projesi 17 bin 237 metrekare arsa üzerinde Dap Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek.

DAP Yapı emlak konut Acıbadem projesi Haberi

DAP Yapı emlak konut Acıbadem projesi

Emlak Konut GYO’nun Validebağ arsası ihalesini 18 Eylül 2015 tarihinde kazanan DAP Holding, Emlak Konut GYO ile sözleşme imzaladı. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz; “ Acıbadem’de herkesin hayran kalacağı bir proje geliştireceğiz” dedi.


Emlak Konut GYO yetkilileri ve DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreni 23 Ekim 2015 tarihinde Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü’nde yapıldı. 75 şirket ve 45 konsorsiyum’un yarıştığı Validebağ Korusu’nun karşısında yer alan 17 dönümlük arsa ihalesini DAP Holding iştiraklerinden olan Eltes İnşaat ve İstlife İş Ortaklığı kazanmıştı. Eltes İnşaat ve İstlife İş Ortaklığı, projenin satış toplam geliri olarak 810 milyon lira, Emlak Konut GYO payı olarak da yüzde 50.15’e denk gelen 406 milyon 215 bin lira teklif ederek çekişmeli geçen...