26 / 04 / 2024

dap yapı kampanyası

dap yapı kampanyası

1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, satışa sunulan suit ve grand süitlerin mobilya dekorasyonu otel standartlarında hazırlanarak hediye ediliyor. 20 bin TL peşinatla, 48 ay vade, sıfır faiz...

Dap Yapı'dan ilklerin kampanyası!

Bugüne kadar gerçekleştirdiği sıra dışı ve öncü projelerle ilkleri hayata geçiren DAP Yapı, yıl biterken tarihi bir kampanya başlattı. 

DAP Yapı 6 projesiyle konut kampanyasına destek verdi!

Gayrimenkul sektörünün güçlü ve köklü markalarından DAP Yapı, “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına destek verdi. 

Dap Yapı İzmir ödeme kampanyası!

Dap Yapı İzmir ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede dairelerin fiyatları 199 bin TL'den başlıyor...

DAP Yapı İzmir'e sürprizlerle geldi!

DAP Yapı İstanbul dışındaki ilk konut projesini hayata geçirdiği İzmir projesinin kampanyasını "Bu büyük fırsatın eşi  benzeri kaçırıldığında tekrara, telafisi yok" sloganıyla basına duyuruyor. 

Dap Yapı İzmir projesi bu ay satışta!

Dap Yapı'nın İzmir'de inşa edeceği yeni projesi bu ay satışa çıkıyor. Projede lansman öncesi yüzde 50'ye varan indirim kampanyası sunuluyor..

Dap Yapı İstmarina'da tarihi fırsat!

Toplam 1.611 birimden Dap Yapı İstmarina projesi 64 bin 502 metrekare arsa alanında inşa ediliyor. Dap Yapı İstmarina'da tarihi fırsat kampanyası başladı.

Dap Yapı Şimdi Al 2019'da Öde kampanyasına katıldı!

Dap Yapı, teslime hazır İstmarina projesiyle ödemelerin 2019’a ertelendiği kampanyaya katıldı. Dap Holding Başkanı Yılmaz, dairelerin kira getirisiyle banka kredi taksitlerinin yarısının ödenebileceğini söyledi

Dap Yapı Teras Kule ödeme kampanyası!

2019 yılında teslim edilmesi hedeflenen Teras Kule projesi 364 konut, 25 ofis ve 11 ticari birimden meydana geliyor. İşte Dap Yapı Teras Kule ödeme kampanyası...

Teras Kule Dap Yapı ödeme kampanyası!

Teras Kule Dap Yapı ödeme kampanyasına göre yüzde 5 peşinat vererek, faiz olmadan 120 ay taksit avantajı sağlanıyor...

Dap Yapı Çadır kampanyası 14 Nisan'da son!

Yüzde 25 indirim uygulayan Dap Yapı Çadır kampanyası 23 Mart-14 Nisan 2017 tarihleri arasında devam edecek. Projede fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor.

Dap Yapı Çadır kampanyası fiyatları!

Dap Yapı Çadır kampanyası fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Dap Çadır Günleri, 9 Nisan'dan 14 Nisan'a kadar uzatıldı...

Dap Yapı'dan yüzde 25 indirim kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe hareketliliği sürdürmek için şimdi de çadır indirimleri başladı. Dap Yapı'dan yüzde 25 indirim kampanyası ile daire sahibi olabilmek çok kolay.

DAP Yapı Çadır Günleri'nde yüzde 25 indirim!

DAP Yapı Çadır Günleri'nde yüzde 25 indirim kampanyası başladı. Dap Çadır Günleri 9 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecek.

dap yapı kampanyası Haberi

dap yapı kampanyası

Dap Yapı, Vazo Kule'de bekletilen son rezidansları, 20 bin TL peşinatla, 48 ay vade, sıfır faiz avantajıyla satışa sunuyor. 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, satışa sunulan suit ve grand süitlerin mobilya dekorasyonu otel standartlarında hazırlanarak hediye ediliyor. 


Rezidans-otel konseptinde çözülen proje, alıcı ve yatırımcıların kullanmadığı dönemlerde dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen misafirlere açılıyor. Afrika ve Ortadoğu bölgelerinin 'en iyisi' olarak tanınan Rotana'nın profesyonel ekibi tarafından yönetilecek olan proje "oturmadığın dönemde kirala" modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor.



Ekonomist...