19 / 04 / 2024

Dardenia kadıköyde şube mi açtı

Dardenia kadıköyde şube mi açtı

Balık tutkunlarının tercihleri arasında olan Dardenia, ilk franchise şubesini Kadıköy Bahariye’de açtı. Bu restoranla birlikte Dardenia’nın şube sayısı Anadolu Yakası’nda 4, İstanbul genelinde 8’e ulaştı.

Erk Grup Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Erk Grup Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Cevdet Yeşilova Şube Müdürlüğü'nde 120 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Kadıköy'de açıldı.

M.G.Z - Abir Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

M.G.Z - Abir Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Serhat Abir Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Kadıköy'de açıldı.

Dardenia ilk franchise şubesini Kadıköy'de açtı!

Balık tutkunlarının tercihleri arasında olan Dardenia, ilk franchise şubesini Kadıköy Bahariye’de açtı. Bu restoranla birlikte Dardenia’nın şube sayısı Anadolu Yakası’nda 4, İstanbul genelinde 8’e ulaştı.

AKS Grup İnşaat Kadıköy'de şube açtı!

AKS Grup İnşaat İstanbul Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 13 Haziran 2016’da Kadıköy'de açtı.

Kardal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Kardal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Faruk Kutluay Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Şile, Ahmetli Köyü Girişi Şile Kavşağı'nda açıldı.

HDL İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

HDL İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Hüseyin Dal Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon 500 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi, Beydağı Sokak'ta açıldı.

Ribat Endüstri Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Ribat Endüstri Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi, Ali Suat Eyüboğlu Şube Müdürlüğünde 50 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Kadıköy, Osmanağa Mahallesi, Rıhtım Caddesi'nde açıldı.

Arkas Turizm Seyahat Acentası Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Arkas Turizm Seyahat Acentası Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi, Fatih Mehmet Sarıoğlu Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi' nde açıldı.

Berkler Elektrik Emlak Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Berkler Elektrik Emlak Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Muharrem Harun Sevinç Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

A.B.C Turizm Havacılık ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

A.B.C Turizm Havacılık ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te, Ayşin Arca Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Yakup Çakıroğlu İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Moda Şubesi açıldı!

Yakup Çakıroğlu İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Moda Şubesi, Yakup Çakıroğlu Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta kuruldu.

Han Zemin Yapı Market Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Han Zemin Yapı Market Mimarlık İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kadıköy Şubesi, Hakan Kızıltuğ Şube Müdürlüğü'nde 470 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık'ta kuruldu.

İnşar Yapı Müteahhitlik Mühendislik Madencilik Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy İstanbul Şubesi açıldı!

İnşar Yapı Müteahhitlik Mühendislik Madencilik Enerji Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy İstanbul Şubesi, Cuma Ali Ayyıldız Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Dardenia kadıköyde şube mi açtı Haberi

Dardenia kadıköyde şube mi açtı

Balık ekmek zinciri Dardenia, yeni şubesini Kadıköy Bahariye’de açtı. Lezzetli menüsü, özgün dekorasyonu, sıcak ve samimi ortamıyla dikkat çeken Bahariye Dardenia Fish&Bread’in en önemli özelliklerinden biri Dardenia’nın ilk franchise şubesi olması. Bu restoranla birlikte Dardenia Anadolu Yakası’nda 4, İstanbul genelinde 8 şubeye ulaştı. Hızlı ve istikrarlı büyümesini sürdürmeyi planlayan Dardenia’nın hedefinde 2016 bitmeden kendi açacağı yeni restoranlarla minimum 10 şubeye ulaşmak var.


Tüm ürünleri çevreci, sağlıklı ve hijyenik koşullarda hazırlanan Dardenia’nın zengin menüsünde hepsi tartar sos, karamelize soğan ve yeşillikle servis edilen Norveç somon, limonlu levrek schnitzel, Ege levrek, Norveç uskumru ve mezgit schnitzel balık ekmek çeşitleri bulunuyor. Ayrıca menüde Brüksel midyeden fish cheeseburger’e, midye dolmadan balık çorbasısına, kalamar tavadan sushi ve tempura usulü sağlıklı kızartma yöntemiyle hazırlanmış atıştırmalıklara farklı...