27 / 04 / 2024

datça depremi ne anlama geliyor

datça depremi ne anlama geliyor

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında salı gecesi meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki deprem ne anlama geliyor?

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Datça Kızlan'a 150 odalı yeni otel geliyor! 58 milyon TL'ye mal olacak! 

Datça Kızlan'da 150 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. KA-NE İnşaat Taahhüt tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 58 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Harvard mezunu profesör İstanbul depremini açıkladı: Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinin ardından İstanbul depremi yeniden gündem oldu. Harvard mezunu profesör İstanbul depremi ile ilgili konuştu. Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? 

Kaç ay kira ödenmezse icralık olunur? Kira öderken açıklamaya ne yazılır?

Kira, bir mülkün, konutun, bir taşıtın ya da benzeri şeylerin sahibi tarafından, bir süre için ve belli bir bedel karşılığında, başkasının kullanımına verilmesine denilmektedir. Peki Kira öderken açıklamaya ne yazılır? İşte detaylar!

Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Sosyal medyada 7 Mart iddiası! Deprem uzmanları peş peşe açıkladı...

Kahramanmaraş merkezli büyük yıkıma neden olan depremler, Türkiye'nin deprem bölgesi olduğunu ve deprem riskli bölgeleri yeniden gündeme getirdi. Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Sosyal medyada 7 Mart iddiası! Deprem uzmanları peş peşe açıkladı...

Mercedes-Benz A Serisi'ne 116 bin TL zam! İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz’in A Serisi’nin Aralık ayı fiyatları belli oldu. A serisinin Kasım ayı fiyatları dikkate alındığında oldukça fazla zamlandığı dikkatlerden kaçmadı. İşte, Mercedes-Benz A Serisi'ne gelen zamlar ve 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Datça Yıldızı Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de Tuncay Yersel tarafından kuruldu.

Yazlık konut satış değerinde en çok artış yüzde 432 ile Datça'da!

Yapay zekâ ile gayrimenkul değerlemesi yapan Endeksa, 19 ilçenin pandemi dönemi konut satışlarında yaşanan değer değişimini inceledi. Son 3 senede konut satış değerinde en çok artış yüzde 432 ile Datça’da gerçekleşti. Konut metrekare satış fiyatı en yüksek ilçeler, ortalama 35 bin 696 TL ile Çeşme

Datça'da kiracılar fahiş fiyatlara karşı tepkili!

Muğla'nın Datça ilçesinde Datça Demokrasi Platformu tarafından düzenlenen "Kira sorununu konuşuyoruz" konulu forumda fahiş şekilde yükselen kiralar sebebiyle onlarca kiracı örgütlenmeye karar verdi. 

Prefabrik ev inşa ederken ne kadar ödeme yapılır?

Artan konut fiyatlarla beraber çok sayıda kişinin tercih ettiği evlerden biri olan prefabrik evlerde ödenmesi gereken bir takım masraflar bulunuyor. Peki prefabrik ev inşa ederken ne kadar masraf ödenir. Prefabrik ev inşaatında nelere ödeme yapılır? İşte detaylar...

Datça Alavara Koyu’ndaki yapılaşmanın önünü açan karara yargıdan dur!

Yargı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan, Datça’nın en güzel koylarından doğa harikası Alavara Koyu’nun doğal sit derecesinin azaltılması ve yapılaşmasını sağlayan kararı için iptal dedi.

datça depremi ne anlama geliyor Haberi

datça depremi ne anlama geliyor

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında salı gecesi yaşanan 5.1 büyüklüğündeki deprem, özellikle Bodrum, Marmaris, Datça ile Yunan adalarında şiddetli şekilde hissedildi. Peki bu deprem ne anlama geliyor? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan Hürriyet gazetesinden İsmail Sarı'ya anlattı.

Son yıllarda Ege Denizi ve çevresinde yaşanan depremlerin sayısı yükseldi. İzmir’de yaşananlar hala akıllarda… Bölgede hareketlilik sürüyor. Geçen ay Atina Yer Bilimleri Enstitüsü, Larissa'nın 24 kilometre kuzeybatısında yerin 7.8 kilometre derinliğinde deprem kaydedildiğini duyurmuştu. Büyüklüğü de 6.0 idi. Özellikle Tesalya, Volos, Selanik, başkent Atina ve Meriç'e kadar geniş bir alanda hissedildi. Dün de Datça açıklarında AFAD verilene göre 5.1, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre de 5.3 büyüklüğünde deprem yaşandı.

Ege Denizi’nde ve Datça açıklarında gerçekleşen depremlerin nasıl yorumlanması gerektiğini açıklayan Jeofizik Yüksek...