19 / 04 / 2024

david bowienin evi nerede

david bowienin evi nerede

Efsane müzisyen David Bowie'nin Manhattan'da bulunan evi  16.8 milyon dolara satıldı.

David Bowie’nin Manhattan'daki dairesi satıldı!

Efsane müzisyen David Bowie'nin Manhattan'da bulunan evi  16.8 milyon dolara satıldı.

En çok Victoria ve David Beckham'ın evi merak ediliyor!

Dünyaca ünlü çift Victoria ve David Beckham'ın nasıl bir evde yaşadığı çok merak ediliyor. Victoria Beckham evinin görüntülerini zaman zaman sosyal medya hesabından paylaşıyor.

İşte David Beckham'ın muhteşem evi!

Efsane futbolcu David Beckham, eski zamanların şatolarını andıran bir evde yaşıyor. Ev tam olarak 41 milyon dolar değerinde.

David Beckham, İngiltere'de 22.4 milyon TL'ye kır evi aldı!

Beckham Ailesi İngiltere'nin Cotswolds Bölgesi'nde 5 milyon sterlin (22.4 milyon TL) değerinde bir malikane satın aldı. Geçen yıldan beri bir kır evi arayan futbolcu David Beckham ve Moda tasarımcısı Victoria Beckham sonunda aradıklarını evi buldu.

David-Victoria Beckham çifti, Los Angeles’taki evi satmaktan vazgeçti!

David-Victoria Beckham, bu yılın başlarında Los Angeles’taki malikanelerini ‘küçük geldiği’ gerekçesiyle satışa çıkarmıştı.

Jerome David Salinger'ın evi rezidans oluyor!

ABD'li ünlü yazar Jerome David Salinger'ın evi, illüstratör porgramı Cartoon Studies etkinlikleri çerçevesinde sanatçı rezidansı olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.

İşte David Copperfield'ın Las Vegas'taki evi!

Ünlü ABD'li illüzyonist David Copperfield, 17 milyon dolar ödeyerek Las Vegas'taki en pahalı malikanenin sahibi oldu. İşte David Copperfield'ın Las Vegas'taki evi..

David Bowie'nin Karayipler'deki evi 20 milyon dolara satışta!

10 Ocak'ta hayatını kaybeden efsane sanatçı David Bowie'nin Karayipler'deki malikanesi 20 milyon dolara satışa çıkıyor. 30 yıllık bu malikanenin 5 odası bulunuyor.

Elton John ve David Furnish, Beverly Hills’ten 34 milyon dolara ev aldılar!

İngiliz şarkıcı Elton John ve hayat arkadaşı Kanadalı yapımcı David Furnish, ABD Beverly Hills’te 10 odalı bir evi 34 milyon dolara (98.2 milyon TL) satın aldı.

İşte David Beckham'ın İngiltere, Dubai ve ABD’deki evi!

İngiliz futbolunun yetiştirdiği futbolculardan David Beckham'ın İngiltere, Dubai ve ABD’de evleri var. Bu evler arasında en ünlüsü İngiltere’nin Hertfordshire kontluğundaki yer alan malikanesi.

Deniz Feneri'nin 150 afet evi bayramda teslim ediliyor!

 Deniz Feneri evleri bayramda teslim edilecek. Deniz Feneri Derneğinin yaptırdığı 150 afet evi, bayramın ikinci günü mağdur ailelere teslim edilmeye başlanacak

Mahsun Kırmızıgül'ün ekibi, tarihi evi diziye kurban etti!

atvde ekrana gelecek Hayat Devam Ediyor isimli dizinin Kapadokya bölgesi çekimleri sırasında, Ürgüp İlçesi Mustafapaşa beldesindeki tarihi Rum evi senaryo gereği yakıldı

Bursa Kebap Evi yıl sonuna kadar 16 şube açacak!

Çoğunlukla alışveriş merkezlerinde yerini alan Bursa Kebap Evi'nin şubeleri arasında Fly Inn, Ataköy A Plus, Perla Vista, Carousel, Metroport, Airport, Galleria ve İnegöl Avm (Bursa) ve Osmaniye Park 328 bulunuyor

david bowienin evi nerede Haberi

david bowienin evi nerede

2016 senesinden aramızdan ayrılan efsane müzisyen David Bowie’nin Manhattan'da bulunan evi 16.8 milyon dolara satıldı. Sözcü'de yer alan habere göre; Washington Square Park’ın yakınında, şehir merkezindeki Nolita bölgesinde bulunan evde dört yatak odası, üç teras bulunuyor 5 bin metrekare olan ev bir aydan kısa bir süre önce satılığa çıkarılmıştı.



Ev 1800'lerin sonlarından kalan ve eskiden çikolata fabrikasına ev sahipliği yapan bir binada yer alıyor. 

Mark Twain'in villası satışa...