19 / 04 / 2024

dedeli toki başvuruları 2019

dedeli toki başvuruları 2019

Dedeli TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 Mayıs tarihi itibariyle satışa çıkıyor.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli projesi için başvuru dönemi başladı. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları 6 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Merkez Dedeli 2020 projesinde yer alan konutlar 6 Ağustos 2020 tarihinde satışa çıkıyor.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları 2 Mayıs'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için başvurular 2 Mayıs tarihinde başlıyor.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli projesi için başvuru dönemi başladı. Projede 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli projesinde yer alan 39 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Tokat Dedeli emekli projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün başlıyor. Projede 2 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak?

Tokat Dedeli TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Tokat Dedeli emekli başvuruları başladı mı?

Tokat Dedeli emekli başvuruları başladı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 292 adet konut bulunuyor.

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Tokat Dedeli emekli başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların fiyatları 105 bin 863 TL'den başlıyor.

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı!

12 bin 048 TL peşinatla konut sahibi olmanın mümkün olduğu TOKİ Eskişehir Tepebaşı Evleri'nde 1 adet konut satılıyor.Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü TOKİ başvuruları başladı.

Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı!

Daire fiyatlarının 111 bin 859 TL'den başlangıç gösterdiği Şırnak Beytüşşebap TOKİ Konutları'nda toplam 5 adet konut satışa sunuluyor. Şırnak Beytüşşebap TOKİ başvuruları başladı.

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı!

Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ Evleri'nde toplam 1 konut en az yüzde 40 engelli raporu bulunan vatandaşlara açık satışa sunuluyor. Antalya Çıplaklı 1. etap TOKİ başvuruları başladı.

dedeli toki başvuruları 2019 Haberi

dedeli toki başvuruları 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tokat Dedeli projesi için başvuru heyecanı başladı. Dedeli TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor.

TOKİ Tokat Dedeli projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 2 Mayıs tarihi itibariyle başlıyor. Projede toplam 20 adet konut bulunuyor.

Dedeli TOKİ projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 28 Haziran 2019 olarak belirlendi. Projedeki konutlar 3+1 olarak tasarlandı.

Başvuruların Halk Bankası'nın Tokat ilindeki şubeleri tarafından kabul edileceği TOKİ Tokat Dedeli projesinden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

En düşük konut bedelinin 245 bin 786 TL, en yüksek konut bedelinin 270 bin 528 TL olduğu proje için 96 ay, 108 ay ve 120 ay vade sağlanıyor.

Peşinat bedellerinin 24 bin 578 TL ile 67 bin 632 TL arasında değiştiği...