16 / 04 / 2024

Dedeman Zonguldak projesi

Dedeman Zonguldak projesi

Dedeman Zonguldak, Turizm ve Kültür Bakanlığı tarafından ‘Yeşil Yıldız’ belgesi (Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi) ile ödüllendirildi. Dedeman Zonguldak bölgede bu belgeye sahip tek otel olarak misafirlerine hizmet vermeye devam edecek.

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!

CYC Yapı tarafından Mayıs 2023’te temelleri atılan, Zonguldak’ın gözde ilçelerinden Kozlu’da deniz manzarasına sahip bir lokasyonda konumlanan Del Marin projesi Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

Emlak Konut GYO Zonguldak On Temmuz Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son dakika! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı son dakika açıklamasında Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi inşaatı işinin kesin kabulünün yapıldığını belirtti.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! 120 konutluk ve 12 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak'ta da 120 konut ve 12 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ Zonguldak Merkez 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Merkez 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Merkez projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Gökçebey 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Gökçebey projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Çaycuma 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Çaycuma projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Çaycuma 2022 sosyal konut projesi...

5 soruda TOKİ Zonguldak Sosyal Konut Projesi 2022! Zonguldak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak..

TOKİ Zonguldak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Zonguldak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! Tam 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak projesi için düğmeye bastı! O ilçede 369 yeni konut inşa edecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Zonguldak projesinde 369 konut yer alacak. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak Merkez projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 369 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak Merkez projesi için düğmeye bastı. Merakla beklenen projenin ihalesi 24 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

TOKİ Zonguldak projesi için tarih belli oldu! Zonguldak'a yüzlerce ucuz ve yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projesi için start verdi. TOKİ Zonguldak projesinde 369 adet yeni konut yer alacak.

TOKİ Zonguldak projesi için tarih belli oldu! Beycuma'ya 120 ucuz konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Beycuma'da 120 yeni konut inşa edecek. Beycuma projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Dedeman Zonguldak projesi Haberi

Dedeman Zonguldak projesi

Dedeman Zonguldak, misafirlerini ağırlamaya başladığı 2011 yılından bu yana, su ve enerji kullanımındaki tasarruf çalışmaları, çevreye zararlı maddelerin ve atık miktarının azaltılmasın ile enerji verimliliğini arttıran uygulamalarının yanı sıra çevreye uyum ile duyarlılık konusunda çalışanlarına verdiği eğitimlerle “Yeşil Yıldız” belgesine layık görüldü.


‘Yeşil Yıldız’ belgesine sahip olmaktan dolayı son derece mutluluk duyduğunu dile getiren Dedeman Zonguldak Genel Müdürü Murat Yılmaz Zeren sözlerine şöyle devam etti: “Dedeman Zonguldak olarak Yeşil Yıldız belgesini almaya hak kazanarak bölgede bir ilke imza atmış olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bu belgenin bizimle birlikte diğer tesisler için örnek teşkil etmesini ve önümüzdeki dönemde Yeşil Yıldız belgeli tesislerin artmasını diliyoruz” dedi.


Yeşil Yıldız belgesi, sürdürülebilir turizm kapsamında, çevrenin korunması, çevre bilincinin geliştirilmesi, turistik tesislerin çevreye olan olumlu katkılarının...