29 / 03 / 2024

Dekon Silva

Dekon Silva fiyat listesi 2018!

Dairelerin hemen teslim edildiği Dekon Silva'da son 15 daire için satışlar devam ediyor. Projede fiyatlar 340 bin TL'den başlıyor..

Dekon Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dekon Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de kuruldu.

Dekon Suadiye Ametist 3 ay sonra teslim!

Bugüne kadar teslim ettiği projelerle pek çok kişiyi ev sahibi yapan Dekon İnşaat, Suadiye'de inşa ettiği Dekon Suadiye Ametist projesi için yepyeni bir kampanyaya imza atıyor.

Dekon Suadiye Ametist'te teslime 2 kala yüzde 20 iskonto!

Dekon Suadiye Ametist , ulaşım kolaylığıyla, Bağdat caddesine sadece yürüme mesafesinde olma özelliğiyle , hızla değer kazandıran lokasyonuyla ve insana katacağı ayrıcalıklarla 1. Etabını ARALIK 2016’DA ev sahipleriyle buluşturuyor…

Suadiye Dekon Ametist daire fiyatları!

Suadiye Dekon Ametist daire fiyatları 876 bin TL'den başlıyor. Bağdat Caddesi'ne yakın konumda yükselen Dekon Ametist projesi yıl sonu teslim edilecek...

Dekon Suadiye Ametist vaziyet planı!

Dekon İnşaat tarafından hayata geçirilen Dekon Suadiye Ametist İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de inşa ediliyor. Projede dairelerin Mart 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Dekon Suadiye Ametist'te kredili ödemelerle! 876 bin TL'ye!

Birçok sosyal alana sahip Dekon Suadiye Ametist projesinde Dekon İnşaat imzası bulunuyor. 2+1 'den başlangıç gösteren daire seçeneklerinin yer aldığı proje 3 blokta 152 daireden oluşuyor.

Dekon Suadiye Ametist'te 4+2 daireler 2 milyon 675 bin TL'ye!

Dekon İnşaat imzası taşıyan projenin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. Dekon Suadiye Ametist projesinde 4+2 daireler 2 milyon 675 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Dekon Suadiye Ametist'te 3+1'ler 1 milyon 520 bin TL'ye!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükselen proje 2+1, 3+1 ve 4+2 şeklinde dairelerden meydana geliyor. Dekon İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Dekon Suadiye Ametist'te teslimlerin Aralık 2016'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Dekon Suadiye Ametist'te teslimler 2016'da yapılacak!

Dekon İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire alanları 90 ile 233 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Dekon Suadiye Ametist Dekon İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Dekon Suadiye Ametist'te 2+1 daireler 876 bin TL'ye!

İstanbul Kadıköy'de Dekon İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Dekon Suadiye Ametist projesinde 2 oda 1 salon daireler 876 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Dekon Suadiye Ametist'te 876 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Dekon İnşaat tarafından hayata geçirilen Dekon Suadiye Ametist projesinde teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projede fiyatlar 876 bin liradan başlıyor.

Dekon Suadiye Ametist projesinde teslimler Aralık 2016'da!

Daire seçeneklerinin 2+1 ile 4+2 arasında farklılık gösterdiği proje Dekon İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul Kadıköy'de inşa edilen proje 5 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Dekon Silva Haberi

Dekon Silva

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...