23 / 04 / 2024

Dele Allinin evine hırsız mı girdi

Dele Allinin evine hırsız mı girdi

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'da forma giyen Dele Alli'nin evine hırsız girdi.

Ev sahibinden 400 bin liralık vurgun! Kiracısının evine girip altınlarını çaldı...

Bursa'da bir ev sahibi kiracısının evine girerek 400 bin lira değerindeki döviz ve ziynet eşyasını çaldı. Ev sahibini güvenlik kamerası ele verdi...

Evine elektrik faturası gelenler hemen baksın! 30 Haziran’a kadar başvurulması gerekir!

Evine elektrik faturası gelenlere duyuru yapıldı. 30 Haziran tarihine kadar başvurmanız gerekiyor. İşte detaylar!

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

Dev proje! 232 bin ailenin evine kırmızı et gönderilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dev bir proje hayata geçirildi. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi 232 bin ailenin evine konserve şeklinde kırmızı et gönderilecek.

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Emeklinin evine haciz konulur mu?

Haciz, borçlunun borcunu ödeyemediği durumlarda alıcı tarafından başlatılan yasal süreç oluyor. Bir emeklinin evine borcundan dolayı haciz gelir mi?

Murat Kurum: İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "2022'de İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız" dedi.

Eşyaları eve sığmayan Rachel Araz, yeni evine taşındı!

Sosyal medya fenomeni Rachel Araz’a gelen hediyeler evine sığmadı. Evi ağzına kadar dolan ünlü isim, yeni evine taşındı.

Cemre Kemer Arnavutköy'deki yeni evine taşındı!

Hepsi Grubu solistlerinden Cemre Kemer, Arnavutköy'deki yeni evine taşındı. Kemer, sosyal medyadan yeni evinin görüntülerini paylaştı.

Arnavutluk'ta saklanan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon!

400 bin kişiyi mağdur ettikten sonra Arnavutluk'a kaçtığı iddia edilen Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in evine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda Faruk Fatih Özer yakalanmadı. 

Kamala Harris’in evine iş insanı Muhsin Bayrak'tan rekor teklif! 

 ABD Başkanı Joe Biden’ın yardımcısı Kamala Harris başkent Washington'da bulunan evini  2 milyon dolardan satılığa çıkarmıştı. Harris'in evine en yüksek teklif iş insanı Muhsin Bayrak'tan geldi.

Milyarder MacKenzie Scott kiralık evine yerleşti!

Amazon'un kurucusu ABD'li iş insanı Jeff Bezos'un eski eşi  MacKenzie Scott çocuklarının kimya öğretmeni Dan Jewett'la evlendi. Scott, eşiyle beraber  kirası 3 bin 800 dolar olan evine yerleşti.

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Dele Allinin evine hırsız mı girdi Haberi

Dele Allinin evine hırsız mı girdi

Tottenhamlı yıldız futbolcu Dele Alli'nin Londra'daki evi soyuldu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İngiltere emniyeti tarafından yapılan açıklamaya göre, Kuzey Londra'daki Hadley Wood bölgesindeki konuta gece yarısı giren maskeli ve bıçaklı iki hırsız, binlerce sterlin değerindeki mücevher ve saatleri çalarak kaçtı.

Olay sırasında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle evde karantinada olan 24 yaşındaki Alli, sevgilisi Ruby Mae, üvey kardeşi Harry Hickford ve iki kişinin saldırganlarla yüzü yüze geldiği belirtildi.

İngiliz basınındaki haberlerde, hırsızlarla Alli arasında arbede yaşandığı ve milli futbolcunun yumrukla yüzünden hafif olarak yaralandığı iddia edildi.

Olaydan sonra sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklamalarda bulunan İngiliz milli futbolcu, "Mesajlarınız ve verdiğiniz destek için teşekkürler. Korkunç bir deneyim oldu ama hepimiz iyiyiz." şeklinde konuştu.

Emniyet yetkilileri, 20'li yaşlarda olan iki hırsızı bulabilmek için...