16 / 04 / 2024

Denge Yapı Mahal Sancaktepe fiyatları

Denge Yapı Mahal Sancaktepe fiyatları

Denge Yapı Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde Ramazan'a özel bir kampanya yaptı. Daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl ertelenirken, borcun kalan yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanılabiliyor.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de 139 bin TL'ye 1+1 daire!

Denge Yapı, evini maketten değil görerek almak isteyenler için İstanbul’un cazibe merkezi Sancaktepe’de Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’yı hayata geçirdi. Mahal Sancaktepe'de başlangıç fiyatı 139 bin TL..

Sancaktepe'nin en mantıklı projesi: Mahal Sancaktepe!

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Mahal Sancaktepe projesi toplam 360 adet konuttan meydana geliyor...

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de 137 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Mahal Sancaktepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 137 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de 248 bin TL'ye, yüzde 1 peşinatla!

Denge Yapı Mahal Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin fiyatları 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler için yüzde 1 oranında peşinat ödemesi yapılıyor...

Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de 127 bin 300 liraya!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen ve Denge Yapı tarafından konumlandırılan Denge Yapı Mahal Sancaktepe'de fiyatlar 127 bin 300 liradan başlıyor...

Denge Yapı Mahal Sancaktepe ne zaman teslim?

Denge Yapı Mahal Sancaktepe ne zaman teslim? sorusu Aralık 2014 yılı olarak cevap buluyor. Denge Yapı Mahal Sancaktepe projesinde daireler 188 bin 500 TL'den başlayarak satılıyor...

Denge Yapı, Urfa Güneş Enerjisi projesi için Sega Solar ile anlaştı!

Denge Yapı tarafından kurulan Hilvan Enerji, 385 dönüm arazi üzerinde 23,5 megavatlık güneş enerjisi santralinin kurulum çalışmaları için Sega Solar ile anlaştı. 25 milyon euro'luk yatırım değerine sahip olan Urfa Güneş Enerjisi projesinin, Mayıs 2017'de devreye girmesi bekleniyor.

Denge Yapı 60 ay 0 faiz kampanyasını bayrama kadar uzattı!

Konut ve ticari üniteleriyle Sancaktepe'ye yeni bir soluk getiren Denge Yapı, ağustos ayı için başlattığı kampanyasını bayrama özel uzatma kararı aldı.

Denge Yapı'dan Urfa'ya 20 megavatlık güneş enerjisi santrali!

Konut sektöründe adını sıkça duyduğumuz Denge Yapı, şimdi de enerji sektörüne giriyor. Urfa Güneş Enerjisi projesi için gerekli imzaları atan Denge Yapı, 340 dönüm arazi üzerine 20 megavatlık güneş enerjisi santrali kuruyor.

Denge Yapı Denge Towers fiyatlar!

Denge Yapı Denge Towers fiyatları 355 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. İstanbul Sancaktepe'de yükselen Denge Towers projesi 24 ay içerisinde teslim ediliyor...

Denge Towers projesinde ön talep toplanıyor!

Denge Yapı, yeni bir projeye başlıyor. Sancaktepe’de inşa edilecek olan Denge Towers adlı yeni proje 14 katlı iki blok olarak planlandı. 120 daire ve 40 ticari üniteden meydana gelen projede ilk iki kat AVM için ayrıldı.

Denge Yapı Paye Sancaktepe projesi geliyor! Yeni proje!

Denge Yapı, Paye Sancaktepe adıyla satışa sunacağı butik projesi için ön talep topluyor. Paye Sancaktepe projesi 120 daire ve 40 dükkandan meydana geliyor...

Mahal Sancaktepe'de 216 bin TL'ye 2+1!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

Mahal Sancaktepe Ada'da daireler peşinatsız satışa sunuldu!

Denge Yapı, Mahal Sancaktepe Ada projesindeki daireleri peşinatsız satışa sundu. Sancaktepe'de inşa edilen projede 169 konut bulunuyor.

Denge Yapı'dan Mahal Sancaktepe Ada’da çifte fırsat!

. Birikimlerini riske atmak istemeyen yatırımcılar için de büyük fırsat sunan Mahal Sancaktepe Ada İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonlarından Sancaktepe’de inşa ediliyor. Mahal Sancaktepe Ada’da 2+1 A tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan başlıyo

Mahal Sancaktepe'de bayram kampanyası!

Denge Yapı, İstanbul Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde bayramı kampanyayla karşılıyor. 346 daireden oluşan projede hemen taşınılabilen evlerde peşinatlar ise bir yıl sonra ödenebilecek.

Mahal Sancaktepe’de bayram kampanyası başladı!

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinden bayram öncesi ev almak isteyenler için bir kampanya düzenledi.

Denge, iki projede peşinatı 1 yıl erteledi!

DENGE Yapı, İstanbul'da Sancaktepe'de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde kampanya başlattı. Kampanyada daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl erteleniyor.

Mahal Sancaktepe'de Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde kampanyası!

Denge Yapı, tatil dönüşü ev almak isteyenler için Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerde 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' kampanyası başlattı.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe fiyatları Haberi

Denge Yapı Mahal Sancaktepe fiyatları

Denge Yapı Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada projelerinde ramazan ayına özel bir kampanya yaptı. 'Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde' adını taşıyan kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinat tutarı 1 yıl ertelenirken, borcun kalan yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanılabiliyor. Mahal Sancaktepe'de 1+1 dairelerin fiyatı 150 bin liradan, Mahal Sancaktepe Ada'da ise 2+1 A tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan başlıyor. Mahal Sancaktepe 6 bloktan ve 346 daireden oluşuyor. Mahal Sancaktepe Ada da ise 169 konut...