25 / 04 / 2024

denizli Karlıoğlu ailesi

denizli Karlıoğlu ailesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yangında evi küle dönen Karlıoğlu ailesine yardım elini uzattı. Sevgi Eli ekiplerince Karlıoğlu ailesinin eşyaları yenilenirken, yangında kullanılamaz hale gelen evi yeniden hayat buldu

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

Okan Konyalıoğlu: Denizli'de binaların envanteri çıkartılsın!

Denizli Sanayici ve İş insanları Derneği Başkanı Okan Konyalıoğlu, Denizli'de binaların depreme dayanıklılığı konusunda envanter çalışması yapılması gerektiğini anlattı.

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

İmamoğlu Ailesi Kaz Dağları’nda ağaçları keserek villa mı inşa etti?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kazdağları'nı savunmak demek yaşamı savunmak demektir" dedi ancak İmamoğlu Ailesi o Kaz Dağları'nda ağaçları keserek villalar inşa etti...

Alaattin Kadayıfçıoğlu Çeşme'de iki ev kiraladı!

Ailesine çok düşkün olan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu, Çeşme'de ailesi ve sevgilisi Zehra Çilingiroğlu için iki ayrı ev kiraladı...

Kale Grubu'nun acı günü! Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti!

Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Merhum İbrahim Bodur ve ailesinin dostu Mustafa Kalaycıoğlu vefat etti. Kale Grubu Şirketleri ve Bodur Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Yüksek Mimar Profesör Demir Divanlıoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Profesör Demir Divanlıoğlu vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı. Cenazesi bügün 6 Ocak 2019 Pazar günü (bugün) defnedilecek.

İÇDAŞ'ın acı günü! Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti!

İÇDAŞ'ın Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Alan ve eşi Arzu Aslan'ın babaları, Necati Aslan ve Naz Aslan'ın dedeleri Osman Sakıp Kazancıoğlu vefat etti. Merhum Kazancıoğlu'nun ailesi ve İÇDAŞ taziye ilanı yayınladı.

Dündar Kılıç'ın oğlu Dünay Kılıç'a sahte senet davası!

İSTANBUL’da ilginç bir ‘sahte senet’ davası açıldı. Davacı tarafta, Türkiye’nin en eski sanayici ailelerinden Ellialtıoğlu Ailesi'nden Ahmet Feyzi Ellialtıoğlu yer alıyor. Hakkında dava açılan iki isimden biri ise, Dündar Kılıç’ın oğlu yönetmen Dünay Kılıç.

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Zeki Oğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yemen Sunar tarafından 200 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Fahri Korutürk Caddesi'nde kuruldu.

Karlıoğlu ailesinin evi küllerinden yeniden doğdu!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yangında evi küle dönen Karlıoğlu ailesine yardım elini uzattı. Sevgi Eli ekiplerince Karlıoğlu ailesinin eşyaları yenilenirken, yangında kullanılamaz hale gelen evi yeniden hayat buldu

Hüseyin Baybars Saraçoğlu kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Baybars Saraçoğlu kimdir? Hüseyin Baybars Saraçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Baybars Saraçoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Ellialtıoğlu'nun Zeytinburnu arazisi 117 milyon TL'den satışa çıktı!

Ellialtıoğlu Ailesi’ne ait fabrika ve üzerinde bulunan arazi, kardeşler arasındaki anlaşmazlık nedeni ile mahkeme kararı ile satışa konuldu. 117 milyon milyon TL değer biçilen 10 dönümlük arazi için ilk ihale haziran ayı başında yapılacak.

denizli Karlıoğlu ailesi Haberi

denizli Karlıoğlu ailesi


Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Merkezefendi ilçesinin Bozburun Mahallesi'nde yaşanan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Karlıoğlu ailesine sahip çıktı. Talihsiz olay, yaklaşık 4 ay önce Karlıoğlu ailesinin Bozburun Mahallesi'nde yaşadığı evde meydana geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, elektrik kaçağından dolayı çıkan yangında eşyalarının tamamı küle dönüp, evi kullanılamaz hale gelen tekstil işçisi Derya Karlıoğlu ve kızına sahip çıktı. Yangında hasar gören ev tadilat yapılarak tekrar yaşanabilir bir hale getirilirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli de hayırseverlerin bağışlarıyla küle dönen eşyaları yeniledi. Karlıoğlu ailesinin yangında kullanılamaz hale gelen evi bir süre sonra yeniden sıcak bir yuvaya dönüştürülmüş oldu.


Büyükşehir her yerde


Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli sorumlusu Selma Yıldız...