20 / 04 / 2024

Derince 60 Evler daire fiytalrı

Derince 60 Evler daire fiytalrı

Yakup Deniz'in sahibi olduğu Yörünge İnşaat'ın Derince 60 Evler'deki yirmi dairelik inşaatı hızla devam ediyor. Kapalı otoparkı, 2+1, 3+1 ve dublekslerden oluşan inşaatın ikinci katları atıldı bile.

Antalya Muratpaşa'da evler zeminin göçmesiyle yana ve öne doğru yatmaya başladı! 

Antalya Muratpaşa'da 60'lı yıllarda kapatılan arıkların üzerine yapılan evler, yana ve öne doğru yatmaya başladı. Vatandaşlar, yıkılmak üzere olan evlerdeki vatandaşlar korkuyla yaşıyor...

Muhit Sancaktepe Mutlu Evler ödeme kampanyası!

Muhit Sancaktepe Mutlu Evler ödeme kampanyası kapsamında daire fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor. Projede sıfır faizle 36 ay ve 60 ay ödeme yapılabiliyor...

Mutlu Evler Türkiye Kampanyası ödeme şartları!

Mutlu Evler Türkiye Kampanyası ödeme şartlarına göre kampanya kapsamındaki projelerde 60 ay sıfır faiz ile 120 ay 0,55 faizle ödeme yapılabiliyor. Kampanyada aylık 600 TL'den başlayan taksit avantajı da sunuluyor...

Bizim Evler 6 projesinde 60 ay 0.40 faiz!

İhlas Yapı, Bizim Evler 6 projesinde "Bugün al, bugün taşın" kampanyasıyla yatırımcılara teslime hazır daireler sunuyor.

Bizim Evler 6'da 60 aydan 120 aya kadar alternatifli ödeme planları!

Cadde boyu alışveriş dükkânları konseptini Bizim Evler 6 projesinde de devam ettiren İhlas Yapı, bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planladığı projesinde ayrıca 160 cadde mağazası yer alıyor.

Ispartakule Bizim Evler 6'da 60 aydan 120 aya kadar ödeme avantajı!

Ispartakule’de inşa ettiği 5.500 konutla bölgenin lideri konumunda olan İhlas Yapı erken teslimi bir klasik haline getirdi. Bizim Evler 6 söz verilen süreden 6 ay öne çekilerek Mayıs 2016’da teslim edecek.

Lokum Evler Aydınlı satılık ev!

Lokum Evler Aydınlı satılık ev fiyatları 344 bin 740 TL'den başlıyor. DKY İnşaat tarafından inşa edilen projede 60 ay vade farksız taksit avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

DKY Lokum Evler güncel fiyatlar!

Lokum Evler Tuzla'da teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanan projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. İşte DKY Lokum Evler güncel fiyatlar...

Lokum Evler Aydınlı ödeme seçenekleri!

Aydınlı Tuzla'da inşa edilen Lokum Evler projesinde 722 daire bulunuyor. Lokum Evler Aydınlı ödeme seçenekleri arasında 60 ay vade farksız taksit imkanı bulunuyor.

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Lokum Evler kampanyalı ödeme seçenekleri!

Lokum Evler kampanyalı ödeme seçenekleri arasında 60 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika uzaklıkta olan proje 52 bin 777 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Latif İşçen: Belediyeler inşaat şirketi kurmamalı!

BBP'li milletvekili adayları Latif İşçen ve Mustafa Arha, Derince 60 Evler'de vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi. Kent Konut olayıyla ilgili konuşan vekil adayı İşcen, "Belediyeler inşaat şirketi kurmamalı" dedi.

Lokum Evler Tuzla konut fiyatları!

Lokum Evler Tuzla konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. AVM’lere 6 dakika uzaklıkta olan projede 60 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Derince 60 Evler daire fiytalrı Haberi

Derince 60 Evler daire fiytalrı

Yakup Deniz'in sahibi olduğu Yörünge İnşaat'ın Derince 60 Evler'deki yirmi dairelik inşaatı hızla devam ediyor. Kapalı otoparkı, 2+1, 3+1 ve dublekslerden oluşan inşaatın ikinci katları atıldı bile. Yörünge İnşaat aynı bölgede birçok inşaat yaptı ve teslim etti. Bu projeye büyük önem veriliyor. Süper lüks konutlar olarak, yapımı planlanan dairelerin satışı bile başlamadı. Çok kısa süre sonra satışı başlatmayı planlayan Yörünge İnşaat'ın sahibi Yakup Deniz'in amacı ise projeyi çok kısa sürede tamamlamak ve satışa sunmak. Daha fiyatları bile belli olmayan dairelerin şimdiden taliplileri bile olduğu, Yörünge İnşaat tarafından söyleniyor. Biz de Bizim Kocaeli Gazetesi, Bizim Emlak Haber olarak Yörünge İnşaat Yakup Deniz'e başarılar diliyor ve bir an önce projeyi bitirmesini diliyoruz.


Bizim...