25 / 04 / 2024

Design Constructions İnşaat iletişim

Design Constructions İnşaat iletişim

Design Constructions İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kurt tarafından kuruldu.

Tuğ Design İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuğ Design İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İnan Tuğ tarafından kuruldu.

Erd Design Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Design Dekorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem İlhan tarafından kuruldu.

Sunrise Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunrise Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Korkmaz tarafından kuruldu.

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akay tarafından kuruldu.

Kuantum Design İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kuantum Design İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Uçar tarafından kuruldu.

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massimo Art And Design Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İklima Nazer Varan ve Tuğba Dursun ortaklığında kuruldu.

Soor Design İnşaat Reklam Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Soor Design İnşaat Reklam Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Selman Oruç ve Hüseyin Apaydın ortaklığında kuruldu.

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Design Proje İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özçelik ve Meryem Keskin tarafından kuruldu.

Fi Design İnşaat Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fi Design İnşaat Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Korkmaz tarafından kuruldu.

Arn Design İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arn Design İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Hüseyin Cahit Sargın tarafından kuruldu.

Mata Design Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mata Design Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile M. Mustafa Güvey ve Tolgay Aras ortaklığında kuruldu.

Aka Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Toktekin tarafından kuruldu.

Special Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Special Design İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  350 bin TL  sermaye bedeli ile Ali Mendeş Çelikbaş tarafından kuruldu.

Design Constructions İnşaat iletişim Haberi

Design Constructions İnşaat iletişim

Design Constructions İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kurt tarafından kuruldu.
Design Constructions İnşaat Mobilya İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.1-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri,Tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar,köprüler bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu liman binaları, iş hanları, ticari yapılar,atölyeler imalathaneler ile her türlü toplu konut,kooperatif meskenleri kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, ototogarlar,toparklar, garajlar,çarşı mağaza, pazar işyeri, otel,motel,tel, villa, pansiyon,hastane,cami,dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri,öğrenci yurtları,gölet ve iskele, turistik konaklama,uçuş pistleri,sportif...