25 / 04 / 2024

Detay Turizm Mimarlık İnşaat

Detay Turizm Mimarlık İnşaat

Detay Turizm Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sabri Ferda Özder tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu

İka Turizm Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İka Turizm Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Cudi tarafından kuruldu.

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elysium Global Gayrimenkul Turizm Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şamil Ocak, Mehmet Tuna Han Aslan ve Mustafa Hakkı Karataş ortaklığında kuruldu.

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Turizm Nakliyat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 TL sermaye bedeli ile Alişir Yalçın, Nameer Saad Al-Shareefi ve Mohammed F.A. Al-Badri tarafından kuruldu. 

Mandarin Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mandarin Mimarlık Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sait Alkım Alkış tarafından kuruldu. 

My Yıldızlar İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yıldızlar İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Melik Yıldız tarafından kuruldu. 

Mac Dekorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mac Dekorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinem Cana Özatamer tarafından kuruldu.

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul şubesi açıldı!

Habitat Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Linaks Proje Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Akkol tarafından kuruldu.

Cepoğlu Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cepoğlu Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekiye Mahmutçepoğlu tarafından kuruldu.

Viya Reklam Mimarlık ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!    

Viya Reklam Mimarlık ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nefise Karabay tarafından kuruldu.

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MAR Project İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Turizm Temizlik Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Doruk tarafından kuruldu.

Him Mimarlık Danışmanlık İnşaat Mühendislik Ve Turizm Sanayi Tic. Limited Şirketi Zekeriyaköy Şubesi açıldı!

Him Mimarlık Danışmanlık İnşaat Mühendislik Ve Turizm Sanayi Tic. Limited Şirketi Zekeriyaköy Şubesi bugün 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Mom Desıgn Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mom Desıgn Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Özcan ve Ramazan Derya Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Detay Turizm Mimarlık İnşaat Haberi

Detay Turizm Mimarlık İnşaat

Detay Turizm Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sabri Ferda Özder tarafından 3 milyon TL'lik sermaye ile 3 Temmuz'da kuruldu. Detay Turizm Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü plan proje taahhüt işleri yapmak ve 27.3.2006 tarihinde tescil edilen ortaklar kurulu kararında yazılı olan diğer işler.


 Detay Turizm Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Osmanbey, Halaskargazi Caddesi, Mesude Aktürk Apartmanı,...