16 / 04 / 2024

Dev İstanbul maketi nerede

Dev İstanbul maketi nerede

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, "MIPIM'deki o maketi İstanbul’a getiriyoruz. Tepebaşı'nda 500 metrekare özel bir çadır kuruyoruz. 3-4 ay içinde maketi de o özel çadırın içine koyacağız. Üzerine eklemeler de yapacağız." dedi.

İstanbul'daki 12 milyon metrekarelik dev askeri arazi rezerv alan ilan edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul Başakşehir'de yer alan dev askeri araziyi rezerv alan olarak imara açtı.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

KİPTAŞ'ın 2 dev kampanyası başladı! Yüzde 20 indirimli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2 dev kampanyasını bugün başlattı. KİPTAŞ Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Dev proje! 232 bin ailenin evine kırmızı et gönderilecek

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından dev bir proje hayata geçirildi. Proje kapsamında ihtiyaç sahibi 232 bin ailenin evine konserve şeklinde kırmızı et gönderilecek.

Depreme karşı dev yenilenme başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul için depreme yönelik dev dönüşüm hareketini başlattı. Buna göre; kentsel dönüşüm için yeni projeler hayata geçirilecek.

Emlak Konut GYO 2 dev arsasını satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO İstanbul ve Ankara'daki 2 dev arsasını açık artırma usulü ile 18 Eylül 2020 Cuma günü satışa çıkarıyor...

Kanal İstanbul’a rakip! Dev baraj projesi!

Hollandalı bilim insanı Sjoerd Groeskamp, Kanal İstanbul’a rakip olan projesini tanıttı. Dev projede Fransa ile İngiltere ve İskoçya ile Norveç arasına iki adet baraj bulunuyor.

Galatasaray Adası dev paravanlarla çevriliyor!

İstanbul Boğazı'nda 2 yıl önce üzerinde yer alan imara aykırı kaçak yapılar yıkıldıktan sonra metruk halde yer alan Galatasaray Adası'ndaki görüntü kirliliğini kaldırmak için dev paravanlar kuruluyor.

Emlak Konut 6 dev arsasını satışa çıkardı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  İstanbul, Ankara ve Tekirdağ'daki m 6 dev arsasını açık artırma usulü ile  28 Mayıs 2019 Perşembe günü satışa çıkarıyor...

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

Çağlayan Adliyesi’nin yanındaki dev otopark satışa çıkarıldı!

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’nin yanındaki 5 katlı dev otopark satışa çıktı. Türkiye’nin en modern otoparkı olarak gösterilen otoparkın içerisinde AVM ve cafeler de bulunuyor.

İstanbul'un dev arsaları satılıyor!

İstanbul'daki 6 dev arsa satışa çıktı. Arsalar Beşiktaş, Bahçelievler, Başakşehir ve Bakırköy'de yer alıyor. Satışa çıkarılan arsalarda gayrimenkul projeleri geliştirilecek...

Lübnanlı dolandırıcı İstanbul’daki dev hastaneye dadandı!

Lübnan asıllı bir doktor ve kendisini avukat olarak tanıtan bir Hollandalı doktor İstanbul’daki dev hastaneyi 28 milyon dolara almak için harekete geçti. Dolandırıcıların avukatlık bürosuna ödeme yapmaması üzerine soruşturma başlatıldı. 

Dev İstanbul maketi nerede Haberi

Dev İstanbul maketi nerede

Fransa’daki MIPIM Fuarı’nda ‘İstanbul maketi’ çok beğeni topladı. O maket ne olacak?         

Gerçekten de çok güzel iş oldu. MIPIM'deki o maketi İstanbul’a getiriyoruz. Tepebaşı'nda 500 metrekare özel bir çadır kuruyoruz. 3-4 ay içinde maketi de o özel çadırın içine koyacağız. Üzerine eklemeler de yapacağız. 


MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ


MIPIM bütçesiyle ilgili “İcraatta ve itibarda tasarruf olmaz” demiştiniz. Karşılığı alındı mı? 

MIPIM'de bütçe soranlara “Ne bütçesi? İstanbul'u anlatmaya bütçe mi yeter?” dedik. Ama harcadığımız paranın geri dönüşünü tabii ki alıyoruz. 10'a mı çarptı, 100'e mi çarptı, 1000'e mi çarptı bilemem. Ama çarpıyor. Firmalarla yaptığımız toplantılarda bu belli oluyor zaten. Önümüzdeki yıl fuarda bu kez TOKİ'yle, Büyükşehir'le beraber hareket ediyor olacağız.  


Fransa’da yabancılarla da görüşüyordunuz. Gelişme var mı?          

Evet....