25 / 04 / 2024

devlet tarafından kişilere satılan 2b alanları

devlet tarafından kişilere satılan 2b alanları

2B'de hangi taşınmazlar iade edilecek?: Devlet tarafından kişilere satılan, dağıtılan, trampa edilen, bedelli veya bedelsiz olarak devredilen veya iskânen verilen ya da özelleştirme suretiyle satılanlar...

2022'de elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'si devlet tarafından karşılandı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yaptığı açıklamada geçen sene vatandaşların elektrik ve doğal gaz tüketimlerinin 270 milyar TL'lik kısmının devlet tarafından karşılandığını dile getirdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjdeli haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplarda! Hemen bakın

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek ödemesi müjdesi geldi. Bakanlık, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçeceğini duyurdu.

O kişilere emeklilik kapısı açıldı! Hemen emeklilik için yaş+3'de 1'lik prim desteği sağlanacak! 

Ev hanımlarına emeklilik fırsatı için detaylar netleşiyor. Bakan Işıkhan, primin 3'te 1'inin devlet tarafından ödenmesine yönelik projeye ilişkin detayları açıkladı.

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan inanılmaz flaş açıklama! Bu kişilere hiç para verilmeyecek!

Birçok kişi Türkiye'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından sunulan desteklerden nasıl yararlanabileceklerini merak ediyor. Ancak, bazı meslekler ve durumlar, bu sosyal yardımların kapsamı dışında kalabiliyor.

Aile Bakanlığı'ndan bu kişilere müjde! 1.140,23 TL'ye kadar destek ödemesi yapılacak!

Aile Bakanlığı, sosyal yardım programlarından yararlanan ailelere müjdeli bir haber verdi. 3294 sayılı Kanun kapsamında, İŞKUR tarafından işe yönlendirilen ve 18-55 yaş aralığında olan kişilere destek ödemesi yapılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! Bu kişilere şimdi hiç para verilmeyecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması... Bu kişilere şimdi hiç para verilmeyecek... Peki, kimler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ödemelerinden yararlanamıyor? Acilen hemen şimdi bakın! 

Bu kişilere artık ödeme yok! Bakanlık kesin talimat verdi!

Devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri hakkında beklenmedik bir duyuru yapıldı. Aile Bakanlığı, yaptığı açıklama ile bazı kişilerin ödeme alamayacağını vurguladı. Bu haber, Aile Bakanlığı tarafından destek ödeme alan kişileri yakından ilgilendiriyor. Konuyla ilgili bilinmesi gereken detaylar…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan inanılmaz açıklama! Bu kişilere para verilmeyecek!

Türkiye'deki birçok kişi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından sunulan desteklerden nasıl faydalanabileceklerini öğrenmek istiyor. Ancak, bazı meslekler ve durumlar, bu sosyal yardımların kapsamı dışında kalıyor.

PTT'den hesaplara 2 bin TL yatacak! Bu şartları sağlıyorsanız hemen başvurun!

Destek ödemeleri devlet tarafından son hızla devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeniden bir destek kampanyasıyla gündeme geldi. Şartları yerine getiren kişilere PTT aracılığıyla 2 bin TL yatırılacak.

Aile Bakanlığı'ndan flaş destek! Bu kişilere 2 bin TL yardım yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kadınların maddi sıkıntılarına destek olmak amacıyla yeni bir program başlatıyor. Bu program kapsamında, eşini kaybetmiş olan kadınlar için iki ayda bir 2 bin TL'lik yardım ödemesi yapılacak. Başvuru yapacak kadınlar için detaylar da bakanlık tarafından duyuruldu.

Çiftçilere müjde! Artık sulama ücretlerinin yarısını devlet karşılayacak!

Çiftçileri sevindiren yeni bir haber daha geldi. Devlet tarafından yayınlanan bilgi tüm çiftçilerin yüzünü güldürmeye yetti. Peki çiftçiler için yayınlanan bilgi ne oldu? 

Bakan Kirişçi resmen açıkladı! Çiftçilere müjde üstüne müjde! Bu ücretlerin yarısı devlet tarafından ödenecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan çiftçilere son dakika müjdesi geldi. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Tarımsal sulama ücretlerinin yarısının devlet tarafından ödeneceğini duyurdu.

Genç çiftçilere hibe desteği! Bu şartları taşıyanlar çok şanslı!

Ülkenin amacı tarımı güçlendirmek ve gençleri tarıma yönlendirerek işsizliğe çözüm bulmaktır. Bu nedenle genç çiftçilere çeşitli imkanlar devlet tarafından sunulmaktadır. Mevcut destek ve imkanlardan birinin adı Genç Çiftçi desteğidir.

devlet tarafından kişilere satılan 2b alanları Haberi

devlet tarafından kişilere satılan 2b alanları


2B'de hangi taşınmazlar iade edilecek?


Kadastro veya imar mevzuatına göre ilgilileri adına oluşturulan ve tapuda halen kişiler adına kayıtlı olan taşınmazlardan Hazine adına orman sınırı dışına çıkarıldığı gerekçesiyle tapu kütüklerine 2/A veya 2/B belirtmesi bulunan veya konulan taşınmazların tapu kayıtları bedel alınmaksızın geçerli kabul edilir ve tapu kütüklerindeki 2/A veya 2/B belirtmeleri terkin edilerek tescilleri aynen devam eder, aynı gerekçeyle bu nitelikteki taşınmazlar hakkında dava açılmaz, açılan davalardan vazgeçilir, açılan davalar sonucunda tapularının iptaliyle Hazine adına tesciline karar verilen, kesinleşen ve tapuda henüz infaz edilmeyen taşınmazlar hakkında da aynı şekilde işlem yapılır. Ancak bu kararlardan infaz edilerek tapuda Hazine adına tescil edilen taşınmazlar ise, ilgilileri tarafından bu Kanunun yürürlüğe girdiği tarihten itibaren iki yıl içinde idareye başvurulması hâlinde, bedelsiz olarak...