26 / 04 / 2024

devrek belediyesi toki

devrek belediyesi toki

Zonguldak'ın Devrek ilçesindeki Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Devrek Meslek Yüksekokulu bölgesine yapılacak olan 271 konutun ihalesi, TOKİ tarafından dün itibarıyla onaylandı.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Zonguldak Devrek TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek projesinde toplam 299 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Zonguldak Devrek TOKİ'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni TOKİ projesinde yer alan 427 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Devrek Çaydeğirmeni'nde sözleşme dönemi sona eriyor!

Zonguldak Devrek Çaydeğirmeni'nde projesindeki 427 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Osmaneli Belediyesi TOKİ Konutları'nı teslim ediyor!

TOKİ tarafından Bilecik’in Osmaneli ilçesinde hayata geçirilen daire ve iş yerleri, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Zonguldak Devrek TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Toplam 49 adet konutun yer aldığı Zonguldak Devrek TOKİ projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2018 olarak belirlendi.

TOKİ Devrek Çaydeğirmeni kuraları çekildi!

TOKİ Devrek Çaydeğirmeni projesinde yer alan konutların sahipleri kurayla belirlendi.

TOKİ Devrek Çaydeğirmeni kura sonucu kazananları!

TOKİ Devrek Çaydeğirmeni kura sonucu kazananları haberimizde yer alıyor. En düşük taksit bedelinin 1.180 TL olarak belirlendiği projede toplam 427 adet konut bulunuyor.

TOKİ Devrek kura sonuçları öğrenme 25 Temmuz!

TOKİ Devrek kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 427 adet konut bulunuyor.

TOKİ Zonguldak Devrek kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Devrek'te hayata geçirdiği projenin kura çekilişi bugün gerçekleştirecek.

Zonguldak Devrek TOKİ başvuruları sona eriyor!

TOKİ Zonguldak Devrek projesinde yer alan 70 adet konut için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Zonguldak Devrek başvuruları bugün başlıyor!

Taksit tutarlarının bin 180 TL ile 2 bin 114 TL arasında değiştiği TOKİ Zonguldak Devrek projesi için başvurular bugün başlıyor.

devrek belediyesi toki Haberi

devrek belediyesi toki

Başbakanlık Toplu Konut İdaresı Başkanlığı tarafından 18 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirilen 271 adet konut, 1 camı ve 1 büfe ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi onaylanarak ihale süreci tamamlanmış oldu. Bakacakkadı TOKİ yapımını yürütmekte olan Çankaya Toplu Konut Hafriyat Ltd. Şti. tarafından yapılacak olan Devrek TOKİ için yer tesliminin ardından 20 Haziran 2016 Pazartesi günü şantiye kurularak çalışmaların başlayacağı belirtildi. Konuyla ilgi bilgi veren Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, şunları söyledi: "Girişimlerimiz neticesinde gerçekleştirilen Devrek TOKİ ihalesi onaylandı. Çankaya Toplu Konut Ltd. Ştı. tarafından önümüzdeki Pazartesi günü şantiye ve inşaat çalışmalarına başlanılacak. Yapımına başlanan 271 konut için başvuru şartları ve müracaat tarihleri ileriki tarihlerde duyurulacak. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun." 



Zonguldak Pusula...