23 / 04 / 2024

Devrim Çimen biyografi

Devrim Çimen biyografi

Mimar Devrim Çimen kimdir? Mimar Devrim Çimen bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Devrim Çimen, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte yanıtı...

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama! İnşaat demiri izleme sistemi yılbaşında devreye alınıyor!

İnşaat sektöründe devrim niteliğinde yeni uygulama olan, İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS) yılbaşından itibaren devreye alınıyor. Peki İDİS nedir, sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

EKMAS Yapı ve ArsaVev'den devrim niteliğinde işbirliği! Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor!

EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı. Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor...

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Konut alım satımında devrim niteliğinde düzenleme: Her şey daha güvenli ve şeffaf olacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde düzenleme ile herşey daha güvenli ve şeffaf olacak.

Gayrimenkulde devrim niteliğinde yeni dönem! Her şey daha şeffaf olacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde bir dönüşümün kapısı aralanıyor.

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan dolar uyarısı! Bu kez çok kesin konuştu!    

Piyasa uzmanı Evren Devrim Zelyut'tan ''Altın ve dolardan kötü haberler vereceğim'' açıklaması yapıldı. Yeni zam dalgası, yeni vergi dalgasının olacağını söyleyen Zelyut, dolar ve altın için çok kesin konuştu.

Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcılara nefes aldıracak hamle! Dolarda ve borsada yabancı planı!

Dolar kuru 19 lirayı geçtiği için uzmanlar açıklama yaptı. Açıklamada yatırımcıların dikkatini çeken önemli Borsa ve dolar yatırımları ile uğraşmak isteyen vatandaşlara tüyolar verdi. Evren Devrim Zelyut; yabancıların dolar ve borsa planlarını duyurdu. İşte tüm detaylar...detaylar yer aldı.

Market alışverişinde devrim! Alışveriş sepeti ve nakit ödemeye paydos!

Akıllı teknolojiler artık günlük hayatımızın her alanına girdi. Polonya’da örneklerine rastlanan yeni mağazacılık konsepti ile akılları durduran, adeta devrim niteliğinde yeni uygulamalar hayata geçiriliyor.

Tapuda adeta devrim gibi değişiklik! Artık e-Devlet'ten yapılacak! Hemen bakın!

Tapuda adeta devrim gibi değişiklik... Artık e-Devlet'ten yapılacak... Hemen siz de bakın...

Mini devrim Vespa Primavera 150 Red 13 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Mini devrim" olarak lanse edilen Vespa Primavera 150 Red fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Mini devrim Vespa Primavera 150 Red fiyatları ne kadar? İşte Vespa Primavera 150 Red 13 Ekim 2022 fiyat listesi...

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan dolar uyarısı! Bu kez tarih verdi!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada, "ABD'nin resesyona girmesi dolar/TL paritesini geriletti, fakat çok büyük, trajik olarak adlandırabileceğimiz bir değer kaybına neden olmadı" dedi.

Çimen Tasarım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çimen Tasarım Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Mehmet Başaran tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut dolar için 2 kritik tarih verdi! Hiç sürpriz olmayacak

Ekonomist Evren Devrim Zelyut, Merkez Bankası rezervlerinin eksi 60,6 milyar dolar olduğunu söyleyerek dolar için yeni tarih verdi.

Devrim Çimen biyografi Haberi

Devrim Çimen biyografi

Devrim Çimen kimdir?

Devrim Çimen, 1975 yılında Afyon'da doğdu. 1993 yılında Bornova Anadolu Lisesi'nden, 1998 yılında ise ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 


2001 yılında ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Kentsel Tasarım Yüksek Lisans Programını, kent merkezlerinde yaya ve araç ilişkisi üzerine hazırladığı tez ile bitirdi. 1998 Anytime Uluslararası Mimarlık Konferansına bitirme projesiyle, 2005 UIA Konferansına Mimarlık ise dinleyici olarak katıldı. 


Çeşitli dergi ve kitaplarda yazıları basılan ve halen ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümünde doktora çalışmalarını kamusal mekanın dönüşümü üzerine yürüten Devrim Çimen'in ulusal ve uluslararası yarışmalara katılımı ve birçok ödülü bulunmaktadır. Profesyonel iş yaşamına Proje Sekiz Artı'da devam etmektedir.


Mimar Devrim Çimen projeleri..

Santral Garaj Konut Projesi (2007)

Zeytinburnu Yenikapı Meydanı (2007)

Chisinau Kent Meydanı (2007)

Dicle Vadisi Peyzaj Planlama Kentsel Tasarım ve...