18 / 04 / 2024

dianın tamamını şok market satın aldı

dianın tamamını şok market satın aldı

DiaSa Sabancı Süpermarketleri Ticaret A.Ş'nin tamamı Şok Marketler Ticaret A.Ş tarafından satın alındı...

ŞOK 13 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta yarın seçili birçok ürün raflardaki yerini aldı!

ŞOK 13 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. Buna göre yarın ŞOK markette indirimli ürünler yerini aldı. 

ŞOK markette bugün hangi ürünlerde indirim var? ŞOK'ta tekstil, elektronik ve gıda ürünlerinde indirim!

ŞOK'ta bugün hafta sonu indirimi devam ediyor. Bugün, ŞOK markette beyaz eşyadan, gıda ürününden tekstile kadar birçok üründe indirim fırsatı!  

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

İslam Memiş gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı! Bu rakam ne görüldü ne de duyuldu! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün ons tarafında destek seviyelerini son kez test ettiğini belirterek, gümüşün ok gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

1 gram altını olanlar bile baksın! İslam Memiş, ‘Mayıs ayı çok kritik’ dedi ve ekledi...

Altın fiyatlarında kritik tarih uyarısı yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Altın için mayıs ayının çok kritik olduğunu söyleyen Memiş, Fed’in faiz kararı sonrası fiyatların değişeceğini söyledi.

Huawei Nova 10'a Carrefour'da şok eden indirim! Telefonunu yenilemek isteyenler bu kampanyayı kaçırmasın!

Huawei Nova serisinin avantajlarından biri, paranızın tam karşılığını vermesidir. Üst düzey akıllı telefonlarda bulunan özelliklerin çoğuna fiyatın çok altında sahip olabilirsiniz. Carrefour Huawei Nova 10 modeline Carrefoursa Kart'a Özel  yüzde 13 kampanya sunuyor.

1 gram bile altını olanlar acilen baksın! Şok! Şok! Gram altının 1.500 TL olacağı tarihi İslam Memiş peş peşe açıkladı!

1 gram bile altını olanlar acilen baksın! Şok!..Şok!..Gram altının 1.500 TL olacağı tarihi İslam Memiş peş peşe açıkladı!.. Bir bir açıklanan bu tarihi duyanların feleği şaştı... Hemen bakın...

Doların roket takıp fırlayacağı tarih açıklandı! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Acilen bakın, çok önemli!

Mert Başaran'dan son dakika açıklaması geldi. Doların roket takıp uçuşa geçeceği tarihi verdi! Dolar 15 değil 20 değil tam bu kadar olacak! Acilen bakın, çok önemli!..İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank peş peşe yaptı! Müşteriler acil baksın çok önemli bir açıklama

Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan LPG ya da benzin alacak vatandaşlara yönelik çok önemli bir kampanyanın açıklaması geldi. İşte kamu bankaları tarafından yapılacak indirimin detayları...

Yatırımcılar dikkat! Borsa ve altın için şok karar!

Türkiye genelinde 10 ilde çok büyük can kaybı ve yıkıma yol açan deprem nedeniyle alınan kararlara bir yenisinin daha eklendiği bildiriliyor. Bu haber, borsa ve altın yatırımcısını çok yakından ilgilendiriyor.

Vergi Borcu'nu yapılandırmak isteyenler kesinlikle buraya baksın! Çok önemli detaylar var

Vergi Borcu'nu yapılandırmak isteyen vatandaşlar yeni düzenlemeden faydalanıp faydalanmayacağını merak ediyor. Vatandaşları ilgilendiren çok önemli detaylar belli oldu.

Doların ok gibi fırlayacağı net tarih resmen belli oldu! Dolar Kahini Selçuk Geçer'den beyin yakan rakam geldi

Milyonlarca kişi ''Dolar ne olur? Dolar ne kadar olacak?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar Kahini Selçuk Geçer'den beyin yakan rakam geldi! Doların ok gibi fırlayacağı net tarih resmen belli oldu! Hemen bakın...

dianın tamamını şok market satın aldı Haberi

dianın tamamını şok market satın aldı


Diasa Dia Sabancı Süpermarketleri Ticaret AŞ tarafından yapılan açıklama şu şekildedir:


Diasa Dia Sabancı Süpermarketleri Ticaret AŞ'nin sahip olduğumuz % 40 hissemizin tamamının  Şok Marketler Ticaret A.Ş.'ye satışı 1.Temmuz.2013 tarihinde gerçekleştirilmiştir.


Satış bedeli 51.887.676,40 TL tahsil edilmiştir. Bedel 30.06.2013 tarihinde düzenlenecek mali tablolara göre...