20 / 04 / 2024

dimar yapı vezüv konakları satılık

dimar yapı vezüv konakları satılık

İstanbul Bakırköy'de hayata geçirilen Dimar Yapı Vezüv Konakları satılık konutlar için ayrıntılı bilgileri haberimizde bulabilirsiniz...

Deprem dalgaları bu yapılara daha çok zarar verir! Aman dikkat!

Maden Teknolojisi ve Yer Bilimleri Uzmanı Serkan İçelli, X sosyal medya hesabından, deprem etkisi ile ilgili açıklama yaptı ve "Deprem dalgaları sıvı zeminde daha çok zaman geçirir ve yapıya daha fazla zarar verir" dedi. Peki vatandaşlar deprem etkisi için neler söylüyor? İşte o yorumlar...

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Bursa'daki riskli yapı stokları hangi ilçelerde? Tek tek açıklandı! Sıvılaşma riski de var!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Genel Sekreteri ve Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa ilçelerinde özellikle riskli olan ve sıvılaşma ihtimali yüksek olan yerleri tek tek açıkladı ve zeminde yapılan uygulamalara dikkat çekti. Peki Bursa'da riskli yapı stokları hangi ilçelerde?

Honda’dan bir müjde de HR-V e:HEV alıcılarına! Honda bu aracına zam yapmadı!

Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe yayımlayan Honda, son olarak, HR-V e:HEV modelinin fiyat listesini yayımladı. Güncel fiyat listesine bakıldığında bu modele eylül ayında zam yapılmadığı görüldü.

AFAD İstanbul'da deprem riski en yüksek ilçeleri açıkladı! Uzman isim değerlendirdi: Hiçbir şekilde bina yapılmaz...

AFAD, İstanbul'da beklenen olası İstanbul depremi için tehlikeli 15 ilçeyi açıkladı. Zemin sıvılaşması riskine değinen uzmanlar bu ilçelerde hiç bir şekilde bina yapılamaz diye bir şeyin söylenemeyeceğini açıkladı.

Odlar Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Odlar Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vıdadı Dadashov ve Ferit Akifoğlu ortaklığında kuruldu.

Sarva Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Sarva Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Bağcı Övür, Mete Övür, Müge Oğlakcıoğlu ve Orçun Oğlakcıoğlu ortaklığında kuruldu.

İndirime doymayan ayçiçek yağına bir kampanya daha yapıldı! Bu çılgın fiyat aklınızı alacak! 20 Mart 2023 fiyat listesi

2023'te indirim üstüne indirim yapılan sıvıyağ, vatandaşın da en çok rağbet ettiği ürünler arasında yer aldı. MİGROS, müşterilerine 'kıyak' tadında bir kampanya yaptı.Market market dolaşmaya gerek kalmadan indirimi değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Ücretsiz hasar tespiti nasıl yapılır? 4 bin 500 TL kira yardımı nasıl alınır? Başvuru şartları nedir

Kahramanmaraş depreminin ardından, İBB ücretsiz olarak riskli bina tespiti yapmaya başladı. KİPTAŞ vesilesi ile depreme dayanıklı  binalar inşa ediyor. Diğer yandan ev başına 4 bin 500 TL kira desteği yapılıyor. Peki Ücretsiz hasar tespiti nasıl yapılır?  4 bin 500 TL kira desteği nasıl alınır? başv

22.000 mAh pile sahip akıllı telefon! Şaka gibi ama değil! Doogee V Max satışa çıktı! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Doogee V Max, 22.000 mAh olağanüstü pil kapasitesi ve dayanıklı yapısıyla piyasaya sürüldü.

Carters’a bakmadan bebek alışverişine çıkmayın! İşte 15 Eylül 2022 Carters fiyat listesi

Dünyanın önde gelen çocuk giyim, uyku giyim, hediye ve aksesuar markaları arasında yer alan Carter’s sezon sonu ürünleri yüzde 50’ye varan indirimlerle kullanıcılarına sunuyor. Birbirinden eğlenceli ve renkli desenleri, yüksek kaliteye sahip sağlıklı ürün yapısı, vücuda en iyi oturan, annelerin zevk

Tarla başında endişeli bekleyiş! Sıvı yağı da yapılıyor, hasat aksadı fiyatı zirve yapabilir

Dünya genelinde Mısır ekimiyle ilgili endişeli bekleyiş başladı. Hem hasadının aksaması hem de ekim sürecinin yavaşlaması nedeniyle mısır fiyatları kritik eşiğe geldi. Sıvı yağı da yapılan ürünün tüketiciye zamlı yansıması an meselesi.

Marigold Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marigold Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Cındy Geerinck ve Vıncent Wıllıy A Rıcour ortaklığında kuruldu.

dimar yapı vezüv konakları satılık Haberi

dimar yapı vezüv konakları satılık


İstanbul'un Bakırköy ilçesi içerisinde yer alan Vezüv Konakları Dimar Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon şeklinde daire tiplerinin bulunduğu Dimar Yapı Vezüv Konakları 'nın satış süreci devam ediyor. 


Toplam 84 konuttan oluşan Dimar Yapı Vezüv Konakları satılık daire fiyatları haberimizin devamında yer alıyor.


 4 blok halinde tasarlanan Dimar Yapı Vezüv Konakları 'nda bulunan dairelerin alan büyüklükleri 106 metrekareden başlıyor ve 291 metrekareye kadar yükseliyor. Dimar Yapı Vezüv Konakları satılık konut fiyatları şöyle: 


Dimar Yapı Vezüv Konakları satılık daire fiyatları: 


2 oda 1 salon daireler 550 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler 900 bin liradan, 

3 oda 2 salon daireler 1 milyon 250 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 



Dimar Yapı Vezüv Konakları ödeme: 


Dimar Yapı Vezüv...