18 / 04 / 2024

diyarbakır Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri

diyarbakır Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Diyarbakır’da gerçekleştirilen “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” güvenli yapılar için KGS denetiminden geçmiş kaliteli betonun kullanılmasının bir ön şart olduğu vurgulandı.

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri yapıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Tokat’ta “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi. 

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Isparta’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi.

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri düzenlendi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından İstanbul’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Hazır beton sektörü, inşaat sektörünün önemli bir parçasıdır!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından İzmir’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi. 

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri yapıldı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Van’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Antalya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Antalya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi. 

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri düzenlendi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Mersin’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi. Seminere, Mersin ve çevre illerdeki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de katıldı. 

Sakarya’da Beton Teknolojileri Semineri gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından Sakarya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi.

Malatya’da Beton Teknolojileri Semineri gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Malatya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Beton Teknolojileri Semineri Bodrum'da gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Bodrum’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Beton Teknolojileri Semineri Samsun’da gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Samsun’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenlendi.

Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri başladı!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından düzenlenen “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” konu başlıklı seminer dün başladı.

Diyarbakır'da Öğrenci Merkezi inşaatında çökme meydana geldi!

Diyarbakır'da Öğrenci Merkezi inşaatında çökme meydana geldi. Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi yerleşkesinde yapımı süren Öğrenci Merkezi inşaatında beton dökülmesi sırasında meydana gelen çökme sonucu 4 işçi yaralandı.

diyarbakır Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri Haberi

diyarbakır Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri

Kuruluş tarihi olan 1988 yılından bu yana Türkiye’de kaliteli betonun üretilip kullanılması için önemli çabalar gösteren Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), bu amaçla yapmış olduğu çok sayıda etkinliğin yanı sıra “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” konulu seminerler gerçekleştiriyor. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde periyodik olarak gerçekleştirilen bu seminerler ile müteahhitler, mimarlar, mühendisler başta olmak üzere beton kullanıcılarına; betonla ilgili kamu idarelerinin yetkililerine, yapı denetim kuruluşu temsilcilerine ve beton üreticilerine betonun doğru uygulamalarının anlatılması planlanıyor.

THBB’nin 2017'de başlattığı seminerler dizisinin on yedincisi 8 Mart 2019 tarihinde İnşaat Mühendisleri Odası Diyarbakır Şubesinde gerçekleştirildi. Yapılan seminere inşaat mühendisleri, müteahhitler, mimarlar ve beton üreticileri yoğun ilgi gösterdi. Seminer kapsamında, THBB Teknik ve Sürdürülebilirlik Direktörü Koray Saçlıtüre, “Türkiye’de ve Dünyada Hazır Beton Sektöründeki Son Gelişmeler”; İTÜ İnşaat...